Neko bitan

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 16. MART 2019. godine

Ovan

Ljubav i romantika su vam danas glavni prioriteti. Neko ko vam nije toliko blizu je možda zarobio vaše srce. I jedva čekate da se ponovo sretnete sa tom osobom večeras, možda u nekom klubu ili na koncertu. Blizina te osobe će na vas delovati veoma pozitivno, na kraju večeri bićete puni novostečene snage, novih ideja i entuzijazma, … Zabavite se!

Vi ste vrlo emotivni. Današnja atmosfera, kada je ljubav u pitanju, mogla bi biti vrlo potresna. Ali, sva seta, tuga i druge negativne emocije koje budete osećali, biće isključivo plod vaše uobrazilje i neće imati mnogo veze sa ralnošću. Pokušajte da budete malo pozitivniji, kako ne biste bez razloga opteretili i ugušili svog partnera.

Bik

Član vaše porodica koji se oporavlja od skorašnje bolesti, može izraziti veliku zahvalnost za svu pomoć koju ste pružili. To će za vas prestavljati pravo iznenađenje, jer pomagati dragim osobama za vas je nešto potpuno prirodno i ne razmišljate o tome. Budite sigurni da šta god da ste uradili, puno znači toj osobi. Opustite se uz saznanje da ste traženi, voljeni, potrebni i cenjeni. To vam može pomoći u budućnosti.

 

Današnji dan biće ispinjen ljubavlju. Vi ćete plivati u okeanu slatkih i prijatnih emocija. Bićete raspoloženi da svom partneru iskažete svoja osećanja na najlepši mogući način. Pored toga imaćete i veću količinu samopouzdanja i harizme, pa će druga strana biti zaista opčinjena vama. Ovo znači da ćete napraviti važan pomak napred u ljubavnoj vezi…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Blizanci

Danas ćete možda imati želju da zapišete vaše misli koje imate po pitanju neke stvari. Ako ste razmišljali o tome da se oprobate u pisanju za neki časopis, novine ili blog, sada je pravo vreme da počnete. Vaše misli su jasne i brze, kreativni ste i znate dase izrazite. Ugrabite priliku koja vam se pruža!

 

Danas će vaše emocije biti znatno izraženije nego što će to biti slučaj sa drugim ljudima. Ako ste u emotivnoj vezi, nećete moći da pronađete zajednički jezik sa partnerom, pa bi moglo doći do nepotrebne rasprave. Ako ste slobodni, vodite računa da u želji za ljubavlju i pažnjim ne napravite neku glupost. Najbolje bi bilo da uveče ostanete kod kuće.

Rak

Vaši umetnički talenti će vam danas pomoći da završite to što ste počeli da radite. Možda ćete želeti da prefarbate nešto, postavite nove slike ili biljke, ili bilo šta drugo što će vaš prostor učiniti malo sređenijim. Ovo vam neće biti sam zabavno, sređivanje i krajnji rezultat koji ćete dobiti, trebalo bi da vas oraspolože u danima koji predstoje. Zabavite se!

 

Zvezde su danas tako raspoređene da ćete napokon biti ustanju da uspostavite kontakt sa voljenom osobom, što vam nije išlo od ruke u poslednje vreme. Ako ste slobodni, verovatno ćete sresti ili upoznati neku osobu koja bi mogla produbiti vaša osećanja. Ne ustručavajte se da napravite prvi korak, jer nemate šta da izgubite.

Lav

Danas ste u potpunosti posvećeni vizuelnim stvarima. Možda se otvara izložba omiljenog umetnika koju bi želeli da posetite. Ili možda želite da se oprobate u crtanju ili slikanju. Prijatelj ili voljena osoba će možda želeti da vam se pridruži u tim aktivnostima. Knjige o umetnosti će vam biti primamljive, tako da je bolje da ostanete van domašaja knjižara! Dizajn ili sređivanje enterijera bi mogli da budu prvi koraci ka onom što vas zanima.

 

Danas ćete se osećati previše emotivno i bićete zatovoreni u sebe. Ako ste slobodni, vi ovo sebi lako možete da priuštite. Ali ako ste u emotivnoj vezi, nemojte biti sebični. Recite vašem partneru kako se osećate, da vas ne bi pogrešno protumačio. Iako vama to deluje nepotrebno, uradite tako, kako biste sprečili dodatne probleme………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Devica

Veoma ste maštoviti danas. Kakvi god izazovi da nalete na vas, pronaći ćete genijalno rešenje za njih. Na ljubavnom planu ta maštovitost i kreativnost će priajtno iznenaditi vašeg partnera. Ovo je definitivno dobar dan da zadovoljite svoja interesovanja, koja god da su. Naporno ste radili i zaslužujete malo odmora, zato sedite i uživajte.

 

Današnji palnetarni aspekt vas ohrabruje da se predate osećanjima koja već bugo vremena suzbijate. Slobodno se prepustite. Recite voljenoj osobi koliko je ona ustvari voljena. Napišite pesmu ili joj otpevajte serenadu. Vaša današnja romantična strana će biti izuzetna i bilo bi šteta da je ne iskoristite.

Vaga

Možda ćete primiti telefonski poziv sa odličnom vešću od prijatelja danas. Možda će u pitanju biti uspeh projekta na kome sarađujete. Vest će definitivno biti dovoljno značajna da će biti povod za proslavu. Možete se naći i organizovati zajedničke prijatelje za neki provod u gradu. Izađite i provedite se. Sutra možete krenuti sa novim projektom.

 

Danas ćete biti emotivniji nego što je to za vas uobičajeno. Vrlo lako će vas poremetiti pesma koja vas podseća na staru ljubav, ili ćete je sresti u prolazu. Nemojte to uzimati suviše tragično. Ako ste u vezi, objasnite partneru kako se osećate i stavite mu do znanja da vam je potrebna pažnja i ljubav. Tako ćete sprečiti da budete povređeni.

Škorpija

Možda ćete danas iznenaditi bliskog prijatelja ili partnera sa poklonom. Ne mora da bude nikakav poseban povod za tako nešto. Možda ste videli nešto što znate da će on ili ona voleti ili su možda želeli. Ne radite to zbog zahvalnosti, ali sve jedno, opet ćete je dobiti. Ne osporavajte svoju dobrotu, samo recite hvala uz osmeh.

 

Ako ste u poslednje vreme imali sumnje po pitanju ljubavi partnera prema vama i uopšte po pitanju vaše veze, danas ćete napokon da se opustite. Zvezde vam donose sigurnost i samopouzdanje koje vam je nedostajalo. Pored toga, ako ste se pitali da li su vaše emocije uzajamne, danas ćete i za to dobiti potvrdan odgovor. Uživajte!…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Strelac

Mesto koje davno niste posetili ali želite, vam se opet mota po glavi danas. Razmišljate o tome da bi mogli da odete tamo, ali niste sigurni da li možete. Ipak, neće škoditi da pogledate. Koliko košta prevoz do tamo? Gde možete da odsednete? Uzimanje u obzir svih činjenica može vam pomći kasnije kada dođe vreme da donesete odluku.

 

Vi se zalažete za slobodu izražavanja. Međutim, mogli biste se danas naći u neprijatnoj situaciji, jer ćete svoja najdublja osećanja izneti ljudima koji vas neće razumeti. Neke stvari je bolje zadržati za sebe. Ako imate nešto da kažete, neka to bude direktno partneru u četiri oka. Govorite iz srca i budite iskreni.

Jarac

Puni ste ljubavi, posebno prema toj posebnoj osobi koja vam puno znači. Možda ćete želeti da zakažete neku intimnu večeru u resotranu. Posetite neku galeriju ili koncert. Vreme koje ćete provesti zajedno razgovoru, hrani, zabavi i piću predstavljaće pravi uvod u ostatak večer.

 

Danas ćete dobiti poruku vezanu za vaš ljubavni život od neke osobe čije mišljenje vam veoma mnogo znači. U odnosu sa osobom do koje vam je stalo, štedite reči i svoje emocije iskažite delima. Danas vam zvezde šalju specijalnu energiju. Svaki vaš pokret i gest odisaće magijom i imaćete neverovatu moć da iskažete najdublja osećanja.

Vodolija

Organizovanje žurke, neobaveznog druženja ili nekog društvenog događaja predstavljaće pravo zadovoljstvo za vas danas. Osetićete jaku povezanost i društvenu pripadnost sa svim ljudima iz vaše okoline. Bez obzira šta mislili da treba da uradite, ne odbijajte poziv koji će vam biti upućen. Ono što ćete dobiti kroz druženje sa drugima može biti važnije od bilo čega u ovom trenutku.

 

U odnosu vas i vašeg partnera iako nedostaje strast, realna ljubav ipak postoji. Nemojte da vas to brine. Emocije koje nosite u sebi možda nisu naročito zapaljene, ali su duboke i čiste. Budite ljubazni i nežni prema svom partneru. Danas je povoljan dan da produbite odnose i popravite kvalitet veze.

Ribe

Danas se osećate smireno, stres je na svom minimumu. Jako dobro ćete se slagati sa svima, čak i sa onima sa kojima je to pre predstavljalo pravi napor. Kao rezultat toga postići ćete mnogo više nego što ste mislili da je to moguće. Na kraju dana bićete zadovoljni i ponosni sobom i onim što ste uradili.

 

Danas vam planete nameću uzbudljiv dan po pitanju ljubavi, koji će u isto vreme biti i sladak i kiseo. Sve zavisi od načina na koji ga vi budete posmatrali. Ako budete očekivali previše ozbiljnosti od partnera, mogli biste se razočarati. Budite opušteniji i zabavljajte se. To je najbolji način da se zaštitite od razočarenja.

Exit mobile version