Čeka ih SAVRŠENO PROLEĆE! 4 horoskopska znaka će imati LJUBAV kao iz BAJKE ovog PROLEĆA!

Čeka ih SAVRŠENO PROLEĆE! 4 horoskopska znaka će imati LJUBAV kao iz BAJKE ovog PROLEĆA!

13 марта, 2019 Off By ludarito

Ušli smo u mart, a astrolozi predviđaju da će ovo biti mesec prosperiteta i sreće, a zvezdini miljenici biće Ovan, Vaga, Strelac i Vodolija…

No, dobre prilike mogu da očekuju i Bikovi, Lavovi i Devica.

Ovan

Ovan će u martu imati doslovce ludu sreće, vrcaće od optimizma i dobre energije. Imaće i veliku želju da sve ideje pretvore u delo.

Imaće veliku pomoć jakih i moćnih muškaraca, posebno na poslovnom planu, ali će ih sreća poslužiti i na privatnom planu. Preporuka je, ipak, da budu oprezni i ne ulaze u nikkave nezakonite i sumnjive poslove. Jer onda može doći do komplikacija i problema.

Vaga

Za Vagu će mart biti godina ljubavi, a osetiće priliv sveže i nove energije koja će im biti veliki pokretač u svim sferama života. Ovo će za njih takođe biti i godina dobrih okolnosti i prilika koje će svakako umeti da iskoriste.

Posebno će ih obradovati činjenica da ih čekaju veliki finansijski dobici, i to iz neočekivanih izvora. Najveći priliv novca očekujte početkom septembra. Treba napomenuti i da vas u 2019-oj čeka nekoliko putovanja i uzbudljivih avantura..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2