Neko bitan

ŽENA ŠKORPIJA – Ona nije ŽENA, već ČAROBNICA,ona ima VATRU u SRCU i STRAST u KRVI!

Ona nije žena, već čarobnica koja vas je omadjijala od prvog trenutka i znajte već nakon prvog susreta poznaje vas bolje nego što vi znate sami sebe. Da bi vas usrećila popeće vas pijedestal, da bi vas očeličila – baciće vas u najdublja iskušenja… 

Ako je za utehu, i ona bi svoj život dala za vas – nastavite da dokazujete da ste toga vredni. Prodjite hrabro sa njom kroz sva iskušenja i nikada, nikada je nemojte izdati. Naučićete šta je prava posvećenost i strast, tako što ćete strastveno voleti njeno srce, telo i duh. Sve što traži od vas je da joj dozvolite da vam veruje.

 

U njima ima nečeg fatalnog. Najupečatljivije su oči i pogled ispod najčešće dugih trepavica i naglašenih obrva.

Škorpija je odlučna, strastvena, posesivna, perceptivna, smela, sklona speltkama, tajanstvena, umna, voli da istražuje, intrigantana, uporna arogntna, samoživa, sujetna, dostojanstvena, hvalisava, pronicljiva, talenatovana, ima sposobnost snalaženja u iznenadnim situaicijama, sklona porocima.

Ona je jaka, snažna, impresivna, odlučna, često samoživa, okrutna, lukava, nameće svoju volju ne zato što je loša nego zato što smatra da je u pravu.Sa njima znate na čemu ste, ili mislite da znate. Kada su najslađe i najljupkije, ne otrkivaju svoje misli, a u napadima besa, ako bacaju stvari, a često to rade iako drže do samokontrole, niste sigurni da su pokazale sve što osećaju. Moć, prvenstveno nad sobom, a zatim i nad drugima, njihov je moto.

 

Veći su i bolji komandanti od Ovnova i Lavova, jer bolje poznaju ljudsku psihu, njihova motivacija nije isticanje sebe nego kontrola situacije za opšte dobro, bez obzira na to da li se radi o poslu ili porodici.

Imaju dostojanstven stav i spremne su da se žrtvuju za druge ako su izrazito motivisane.Škorpiji su potrebne snažne emocije više nego li bilo kom drugom znaku Zodijaka…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

 

Ambiciozni su i velikodušni prema drugima, bez ikakvog obavezivanja. Poseduju strastven karakter i duboki senzibilitet, što ih čini jednim od najboljih i najlojalnijih prijatelja. Isto tako poseduju i osobine podmuklog neprijatelja. Zbog prevelike osetljivosti i ponosa, lako se uvrede i ispoljavaju ljutnju. Nema sredine za Škorpije, oni hoće sve ili ništa.

 

Nikada ne traže od drugih nešto što nisu sami sposobni da učine. Sa jedne strane, veoma su realni i pravdoljubivi, a sa druge, posebno ako su izazvani, spremni su na osvetu. Žena Škorpija uvek ima totalnu kontrolu nad svojim životom. Ne plaši se ničega, mrzi ulizice i one kojima drugi upravljaju životom, ukusom i mišljenjem.

 

Najčešće izjave ljudi u vezi njenih očiju su: „Kad bi pogledi mogli ubijati, bio bih već mrtav“, ili „Imam osećaj kao da mi pogledom čita misli “ … Ovo je žena koja vidljivo poseduje višak energije, pa ili stalno nešto radi ili je non stop u krevetu. Ljubomorna je i posesivna, netolerantna i inatna, a njeno šesto čulo nikada je ne prevari.

Ona ima vatru u srcu i strast u krvi. Kod nje je sve ekstremno – i ljubav i mržnja. Ko želi da je osvoji dovoljno je da joj pokaže svoja snažna osećanja. Sigurno se neće povući…Snažnog je temperamenta, vrlo je ženstvena, zavodljiva…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

To su one žene koje se pamte, koje ostavljaju dubok trag u svačijem životu. I ako su nežne plavuše ili strastvene crnke, one su uvek dominantne – zalude partnera toliko da ne može bez njih. Ako neko misli da ih prevari, sledi osveta, jer žena Škorpija ne prašta.

Osobine koje traži u svakom partner su inteligencija i poštenje. Veći deo predigre se događa izvan spavaće sobe, u obliku razgovora I posmatranja. Kada se jednom zaljube, posvećeni su i odani do kraja. Ipak u vezu ulaze veoma oprezno, ponekad je potrebno dosta vremena da prođe kako bi se izgradilo poverenje i poštovanje partnera.

 

Ova dama traži pustolovinu i moć. Njeni seksualni apetiti su veliki i ona zahteva snažno zadovoljenje. Njoj je potreban vrlo umešan muškarac, koji joj neće stajati na putu, ali koji će moći da je zadovolji.

 

Pažnja – ova žena ume biti jako opasna i nepredvidiva ako pomisli da je prevarena.

 

Njen partner mora biti dominantan, ponosan, siguran u sebe i u svakom slucaju jako muževan. Nikako nasilan. Biće odabran ne samo zbog inteligencije, već i zbog činjenice da je on taj koji je voljan da se s njom u svemu nađe na pola puta.

Takvom čoveku će ova žena biti verna i neće obraćati pažnju na mišljenje ostalih, ona će u javnosti čvrsto stajati uz njega i braniti njegove stavove. Dama Škorpion ima jaka osećanja za mnoge stvari, ali najjaca osećanja za čoveka kog voli… Njen prilaz ljubavnoj vezi nosi moto „sve ili ništa“. Ljubavna veza sa ovakvom partnerkom moze biti olujna i intenzivno interesantna, dok god su oboje na istom emocionalnom nivou……NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Žena Škorpija mora da bude dobrog materijalnog stanja, u protivnom je nesrećna. Ona istinski misli da zaslužuje sve najbolje, ali nije nezajažljiva, ne gomila stvari, ne kupuje haotično, ali to čini sa ukusom i merom.

Karijeru gradi vrlo studiozno i pre neće raditi ako to nije posao koji joj pruža najviše zadovoljstva, nego što će raditi nešto što je ispod njenog nivoa.Ona je vrlo sposobna osoba za različite profesije, ali kada jednom ostane u kući, svu svoju energiju i talent usmeriće na svoj dom i decu.

 

Puni su iznenadjenja, pripadnici ovog znaka daće Vam sve što treba, ali ako ih jednom izneverite nema povratka.

Odlična i kao domaćica, i kao supruga i kao majka. Požrtvovana dok decu ne izvede na put. Prema suprugu korektna i ako prestane da ga voli. Ona shvata brak vrlo ozbiljno i ima jedan staromodan odnos prema onome što se smatra „bračnim obavezama i dužnostima“, čak i kada je jako zaljubljena u svog muža.

 

Uživa u odgovornosti i u velikoj porodici koja joj je „poverena na brigu“. Mnogo toga u njenom domu zavisiće od njenog raspoloženja ili od jačine osećaja. Ona ima snažan karakter koji sve što čini, čini iz najskrivenijih dubina svoga bića. Iako je vrlo posvećena svome mužu, ona nikada ne idealizuje onoga koga voli.

Exit mobile version