DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 11. MART 2019

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 11. MART 2019

10 марта, 2019 Off By ludarito

Bik

Danas ćete zablistati na poslu. Ideja koju budete izneli pred kolektiv biće zaista impresivna i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. To će za vas biti veliki plus i očekuje vas siguran naperedak. Povedite povedite računa o tome ko vam je pravi prijatelj a ko ne. Iskoristite svoju intuiciju i ne dozvolite da vas nasamari neko ko vam se predstvalja kao prijatelj.

 

Da li to zbog toga što se u poslednje vreme mnogo više smejete ili zbog aktuelnog planetarnog poretka, tek ovih dana isijavate izuzetno pozitivnu energiju i privlačite neka zanimljiva lica. Koji god da je razlog, uskoro ćete se naći u društvu nekoga ko smatra da ste izuzetno neodoljivi. Drugim rečima, ova osoba će uspeti da učini da ne skidate osmeh s lica.

Blizanci

Okolina ne poštuje vaše stavove na način na koji biste i to želeli i to vas vređa. Nemojte srljati da previše menjate trenutno stanje. Neke stvari nisu u vašoj moći, zato nemojte ni da vas brinu i vređaju. Imajte vere u sebe i kad tad će se pokazati prava istina.

Danas dosta energije ulažete u aktuelnu vezu. Vi ste, generalno, skloni da se lako vezujete, a još lakše “izađete” iz partnerskog odnosa. Ukoliko mislite da imate stabilnu vezu bez ikakvih problema, danas se potrudite da radite nešto novo ili uzbudljivo sa partnerom. Ne gledajte na to da samo vama bude zabavno; pitajte voljeno biće šta bi to moglo da ga obraduje…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4 5