Neko bitan

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU LAVA: KRALJICA ZODIJAKA KOJA UVEK BLISTA

Diva. Njeno kraljevsko visočanstvo – Lavica. Žena sposobna za svaki posao i ličnost koja u svemu želi da se istakne i da se njen glas čuje, ali i da se njeni stavovi poštuju.

Na nju niko ne može da vrši bilo kakav uticaj pa vam je uzaludan trud ako pokušavate da je ubedite u nešto što ne želi da prihvati.

 

Žena Lav sija pozitivnom energijo i svoj život ne može da zamisli bez ljubavi, provoda, muzike, dece, unučića. Ona život smatra jednim velikim zabavištem i na svaku muku reaguje smireno i staloženo. Ne voli da dramatizuje. I kada joj je najteže ta peva i ne jebeživu silu J Kod nje muzika svira po ceo dan, a neke Lavice čak i noću spavaju sa muzikom.

 

Ako se pitate odakle im tolika pozitivna energija i snažna vibracija kojom i planine mogu da pomere, razlog je zbog toga što je Sunce vladar njihovog znaka. One ne mogu da zamisle život bez sunca, leta, lepog vremena, topline u svakom smislu reči.

 

Sportski su građene i veoma vode računa o vitalnosti svog tela. Mnoge žene u znaku Lava nose prenaglašenu mušku energiju kojom plaše ljude oko sebe pa im mnogi ne smeju da priđu niti da sa njima uđu u bilo kakav sukob. Odmerene, uvek na visokom nivou, našminkane  i lepo odevene – odaju utisak prave dame..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Ova žena voli da se pita za sve u porodici i čest je slučaj da bira partnera koji je takođe jaka ličnost sa kojom može da se takmiči u svemu. Nikako ne podnosi dosadu, uvek mora da nešto radi i da je okružena dragim ljudima. Gde god da se pojavi ona isijava magičnu energiju na koju niko sa strane ne ostaje ravnodušan. Privlčai tuđe poglede i zaista voli da bude primećena – u centru pažnje.

 

Ona je rođena da blista i uživa u hedonizmu na svim niovima njenog života. Svu ljubav i energiju ulaže u decu jer su oni njeno najveće bogatstvo i njen uspeh. Mora da ima jaku podršku supruga ili dečka, u suprotnom ići će u potragu za neki ko će moći da isprati njen životni ritam i da ispunjava njena očekivanja.

 

Sebe smatra veoma uglednom ženom pa tim stavom i samouverenošću iritira ljude iz okoline. Voli da je uvek lepo obučena, da istakne nakit, ali i nokte, usne i oči. Nema šanse da je ne primetite ma gde god da se nađete. Leto je njen optimalni deo godine i obožava more, plaže i može da se sunča po ceo dan a da joj ne škodi. U njenoj kući sve miriše i čisto je. Svaka stvr je na svom mestu i ne podnosi neuredne ljude kao i prostor i kom nema zdrave enrgetske cirkulacije. Uživa da neguje cveće i ulepšava dvorište. Žena Lav mnogo voli letnje noći i sedenje na terasi dok joj blagi povetarac miluje kosu…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Ova žena mnogo voli zlato kao i sve vrste nakita. Nikada je nećete videti nesređenu. Ona čak i kad treba da ode preko puta stana do prodavnice, mora da sredi kosu, stavi karmin ali i da prsne malo parfema kako bi ostavila trag kuda prolazi. Veoma ceni iskrenost kod ljudi, ali kad shvati da je neko u oči gleda a pri tome laže, bez dlake na jeziku postavlja manipulatora na pravo mesto. Njen moto je: Ne diraj, ne diram te!

 

Žene u znaku Lava su najčešće mušterije u frizerskim i kozmetičkim salonima, a neretko su i same vlasnice istih. Privlače sve one koji su njoj slični i koji vole da blistaju. Slaže se dobro sa Ovnovima, Strelčevima, Blizancima i Vagama, dok joj na živce idu Bikovi, Škorpije i Vodolije. Sa pesmom leže u krevet i sa pesmom započinje dan.

 

Dok ne popije prvu jutarnju kafu ne diraj ženu u znaku Lava jer je to njen omiljeni ritual bez kog ne može da zamisli dan. Voli vesele boje, ali najviše joj prija zlatna, žuta i narandžasta. Leđa su joj osetljiva pa joj je preko potreban čest odlazak na masaže.

 

Žena Lav ne prašta prevaru zato i ne pokušavajte da je povredite na taj način jer ćete time pokazati da je ne poštujete i da nije poželjna, što će da razljuti njen ego i proizvode nesagledive posledice. Voli luksuz i da odudara od proseka u svakom smislu reči. Često voli da kaže: Dama se ne postaje, dama se rađa!

Exit mobile version