Ovaj znak danas upoznaje sudbinsku ljubav,Vage žele proširenje porodice, Škorpijama nije povoljan dan za…

Ovaj znak danas upoznaje sudbinsku ljubav,Vage žele proširenje porodice, Škorpijama nije povoljan dan za…

5 марта, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

POSAO: Mogući su razni nesporazumi, komplikacije, problemi sa papirima ili neka posebna psihička napetost kod vas. Ne ide vam od ruke ono što ste organizovali i nezadovoljni ste.

LJUBAV: Ukoliko vam se bude osmehula prilika, velike su šanse da ćete ući u neku tajnu vezu ili avanturu. Moguće je da vam se već duže vreme dopada neka osoba koja nije sasvim slobodna.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog stresa kod vas. Pazite na krvni pritisak, glavobolju, probleme sa povišenom temperaturom i tome slično. Skloni ste upalnim stanjima.

 

RAK

POSAO: Oslanjate se na Lava ili Bika sa kojim generalno imate solidnu saradnju na polju posla. Možete da očekujete da ćete ostvariti pomak i da ćete neke probleme konačno rešiti.

LJUBAV: Pred vama je sudbinski susret sa osobom sa kojom prvo možete imati prijateljski, a potom i ljubavni odnos na duže staze. Možete da očekujete jako dobru situaciju na ovom polju.

ZDRAVLJE: Potrudite se da dovoljno spavate. Važno vam je da odmorite i da regenerišete svoju energiju. Potrebno vam je da napunite svoje baterije i da se malo oporavite od prethodnog perioda.

 

LAV

POSAO: Očekuju vas važna razrešenja na polju posla. Moguće je da tokom današnjeg dana niste vi u prvom planu ali snaćićete se. Iako niste u centru pažnje nećete osećati da vas drugi ne cene.

LJUBAV: Ukoliko ste planirali venčanje ili početak zajedničkog života, pred vama je veoma lep period! Možete da očekujete zajedničku sreću sa voljenom osobom sa kojom delite sve.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak ili manji pad energije pogotovo u večernjim ili popodnevnim časovima. Pred vama je dan u kojem vam preterano naprezanje neće prijati…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4