ŠKORPIJE – UPOREDNI HOROSKOP: pogledajte kako se slažu u ljubavi sa opstalim znacima Zodijaka

ŠKORPIJE – UPOREDNI HOROSKOP: pogledajte kako se slažu u ljubavi sa opstalim znacima Zodijaka

2 марта, 2019 Off By ludarito

Škorpija – Lav

Kombinacija Škorpije i Lava uvek provocira. Inicijalna fizička privlačnost obično ume brzo da prođe zbog suprotnosti karaktera. Škorpija brzo želi da se izvuče iz toga jer Lav teži da dominira i kontroliše. To pokazivanje nadmoći je pojačano u ovoj astrološkoj kombinaciji. Odlična je brza seksualna kombinacija dok te stvari ne izađu na površinu. Kada počne frka, nijedan ne zna da se povuče, pa su razilaženja ovih znakova često burna. Nisu baš dobri ni kao poslovni saradnici.

Škorpija – Devica

Koliko god Device važile za hladan znak, Škorpija ume da probudi ono najbolje u njoj. Imaju slične životne ciljeve, pa je ovo odlična poslovna, prijateljska ili emotivna kombinacija. Škorpija su impulsivne, a Device zlopamtila po prirodi, tako da je to jedini ozbiljan problem koji može da se javi u ovom odnosu. Mogu oboje da se usavrše u ovom odnosu i prevaziđu slabosti. Devica je spremna da eksperimentiše i rizikuje pored Škorpije, koja joj uliva sigurnost….

 

 

Škorpija – Vaga

U kojem god da ste odnosu, ovde su varnice uvek moguće. Lepota i gracioznost Vage uvek inspirišu Škorpiju na nešto više. Vage nesvesno flertuju, pa to može biti ozbiljan problem u ljubavnoj vezi sa ljubomornom Škorpijom. Svojom energijom Vaga ume da probudi ono najbolje u Škorpiji. Strasti Škorpije obično pokrenu da Vaga još više zrači. Ako Vaga podseća Škorpiju na karakter i vezanost, ovo je kombinacija koja može uspešno i dugo da traje.

Škorpija – Škorpija

Vrlo neobičan spoj. Može da bude idealan ili vrlo destruktivan. Jedno u drugom umeju da bude ono najbolje i ono najgore. Škorpija je znak koji kažnjava partnere kroz strasti – to u ovoj kombinaciji nikako nije dobro. Intuitivni deo ličnosti je u prvom planu. Stalna potreba za produbljivanjem odnosa ovu kombinaciju može da odvede u raj ili pakao. Neosporno da su strasti naglašeno jake, ali i potreba za posedovanjem vremena druge strane. Ako se opuste – idealan su spoj. …NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3