Neko bitan

ŠTA VODA NOSI? Izaberite SLIKU JEDNOG IZVORA i saznajte da li vas čekaju TEŠKI DANI i BOL, ili voda donosi OSMEH i DANE SREĆE.

Jedna od najpoznatijih krilatica o vodi glasi: Voda je izvor života. Svi vrlo dobro znamo da je voda veoma važan faktor u našim životima. Sam opstanak zemlje zavisi od vode. Izvor vode je veliko bogatstvo svake zemlje. Voda stalno teče i sa sobom nosi razne poruke. Upravo zato smo se danas odlučili za ovaj test ličnosti u kome su prikazana tri izvora. Izaberite onaj izvor koji vam se najviše sviđa i koji vas privlači i saznajte šta voda nosi. Svaki izbor otkriva jednu važnu stvar u vašoj bliskoj budućnosti. U nastavku teksta možete saznati da li vas čekaju teški dani ili će suze na vašem licu zameniti osmeh.

IZVOR 1 (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Vi ste jedna veoma mirna i staložena osoba. Ne volite izazove i avanture. Voda koja najviše vama odgovara je u stvari neka mirna voda, koja ne teče. Vi smatrate da je čovek najsrećniji kada je u krugu svoje porodice. Vama je porodica na prvom mestu i spremni ste da učinite sve za sreću svojih najmilijih. Takođe, ovaj izvor otkriva da ste vi veoma tolerantna i razumna osoba. Spremni ste puno toga da oprostite u životu i to je jedna od vaših najvećih vrlina. Kada je reč o tome šta vam se u budućnosti sprema, vi možete da odahnete. Vi ste neko ko je u životu sve radio pošteno i zato nemate čega da se plašite. Život vam neće doneti teške trenutke, već sledi jedan lep period. Vi ste neko ko je do sada imao dovoljno puta loše trenutke i vreme je da se to promeni. Dakle, nema nikakvog razloga za brigu. Jedini savet za vas je da se malo više posvetiti sebi, pa tek onda svojim dragim osobama. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

IZVOR 2

Trenutno se nalazite u nekom, može se reći, ružnom periodu, kada nemate volje ni za šta. Vi jednostavno samo živite i čekate da dani prođu. Možda imate osmeh na licu, ali taj osmeh je lažan. Vi vrlo dobro znate da posle kiše uvek dođe Sunce, ali vam se čini da se to kod vas nikada neće desiti. Ne morate da brinete, jer je to normalno. Svakog čoveka s vremena na vreme uhvati melanholija i nikako ne smete da izgubite veru i da posumnjate u to da će doći bolji dani. Vi se samo trenutno nalazite na testu iskušenja. Sudbina jednostavno želi da vidi koliko ste vi hrabra i jaka ličnost. I možemo vam reći da uskoro dolaze ružičasti dani. Sve ovo će jednom proći i vi ćete se smejati ovim ružnim danima. Jedini savet za vas je da se strpite, jer će uskoro i u vaš život doći Sunce i osmeh će zameniti suze. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 4)

IZVOR 3

Vi ste neko ko voli harmoniju i mir. I za vas se može reći da je vaš život mirno more. To ipak ne znači da se vi ne snalazite kada dođu teški dani. Vi ste svakako snalažljivi i umete da se snađete u svakoj situaciji. Ali vama nije prioritet da menjate bilo šta u svom životu, jer ste vi zadovoljni onim što imate. Vama je porodica jako bitna i najlepše se osećate u krugu svojih prijatelja. Vi možete da budete srećni i opušteni, jer vama dolaze lepi dani. Dolaze dani u kojima ćete uživati na svaki mogući način, posebno kada je ljubav u pitanju. U principu, vi nemate nikakav razlog za brigu. Ako ste slobodni, uskoro ćete imati nekoga ko će zauvek biti uz vas i učiniti vas srećnim. Izvor koji ste izabrali donosi vodu obojenu notama ljubavi. Zato je savet za vas: Samo se opustite i uživajte!

Exit mobile version