DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 26. FEBRUAR 2019.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 26. FEBRUAR 2019.godine

22 фебруара, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Po prirodi ste pričalica i teško vas je zaustaviti. Međutim, danas, po uticajem planetarne energije biće vam teško da progovorite. Možda vam je sama tema nepoznata, a vi se pribojavate posledica. Ali, ako uspete da napravite prvi korak uvidećete razliku.

Rak

Zvezde vam danas mogu doneti neke strahove i duhove iz prošlosti, koji opsedaju vašu trenutnu vezu. Ne postoji niti jedan opipljiv razlog zašto se tako osećate, ali moraćete pronaći vezu između tog starog straha i trenutne dileme. Nije najpametnije da donosite važne odluke danas.

Lav

Moguće je izvesno zahlađenje odnosa u ljubavnoj vezi. Najverovatnije je da ćete danas pod uticajem planetarne energije biti veoma zauzeti i nećete imati dovoljno vremena da ga posvetite partneru. Tajna je u tome da pokušate da ga čujete i pomognete mu da prevaziđe svoje strahove koje prikriva – pobediće upornost!

Devica

Zvezde vam poručuju da danas uradite jedno samopreispitivanje i psihoanalizu. Znate da želite da probijete led kada je jedna osoba u pitanju, ali strah od odbijanja i bolne posledice totalno vas zalede. Važno je da se fokusirate na sam pristup, idete korak po korak i onda vidite šta je pred vama.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5