DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 23. FEBRUAR 2019.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 23. FEBRUAR 2019.godine

22 фебруара, 2019 Off By ludarito

Vaga

Zvezde vas ohrabruju da pozovete par prijatelja kod sebe, tako da vi i vaš partner možete da se relaksirate u dobrom društvu. Ovo je takav dan i treba da ga iskoristite, posebno ukoliko ste oboje skloni zabavama i šalama. Poželećete da ponovite to zanimljivo iskustvo.

Škorpija

Vaš dobar smisao za humor danas će vam pomoći u određenoj vezi. Ukoliko partner ili potencijalni partner iznese pred vas neki argument, bićete u stanju da ga pobijete uz svoj osmeh. Možete odneti pobedu jedino ako ga-je nasmejete. Neće vam pomoći ako forsirate problem ili zarivate glavu u pesak.

Strelac

Nemojte biti utučeni, posebno kada su vam zvezde pripremile pravu transformaciju ljubavnog života. Ono što vam je potrebno svakako je drugačiji pogled na ljubavnu vezu (bilo da ste u njoj ili ne), jer vas možda ona u kojoj ste limitira na neki način. Možete imati dosta koristi ako promenite društvo u kojem se krećete i počnete da upoznajte sasvim drugačije ljude.

Jarac

Imajte na umu danas da kada vam neko blizak kaže da vas voli, to zaista i misli. Verovatno imate nedoumice oko toga koliko je vaš partner iskren. Na kraju, pokušaće da vas ubedi u to, i sve sumnje će nestati. Zar to nije divno?

Vodolija

Možete značajno promeniti svoj ljubavni život ako danas osobi koja vam je bliska kažete šta zaista osećate, a ne šta biste trebali da osećate. Biće vam teško da zadržite emocije i treba da ih iskažete. Uradite to već jednom, jer vi zaslužujete daleko veću prisnost. Ne može niko da vam čita misli.

Ribe

Zvezde vam poručuju da je jedna faza vaše veze završena i da počinje druga. Može biti da ste odlučili da se dublje obavežete jedno drugom i tako ojačate svoju vezu. Mogli biste napraviti i planove za budućnost. Večeras proslavite vašu odluku.

Стране: 1 2 3 4