DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 24. FEBRUAR 2019.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 24. FEBRUAR 2019.godine

22 фебруара, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Ponekad su pravila tu samo da bi se prekršila, ali kada je ljubavna veza u pitanju, onda je to kao jaje – jednom kada se polupa više se nemože sastaviti. Usled planetarnih aspekata, danas može doći do nekonvencionalnih pritisaka na vašu vezu, što može biti dobra stvar, ili ne!? Zavisi od toga da li ste odlutali te vam je dosta i da želite da se zabavite ili ste zalutali previše i ne možete da se vratite.

Rak

Planetarna konfiguracija danas vam donosi opojan ukus slobode. Treba da izađete, zabavite se i osetite fantastično iskustvo uzbuđenja. Ukoliko tražite partnera, onda posetite mesta koja su na granici avanturizma sa ukusom opasnosti (penjanje uz planinu ili trkanje, npr). To su mesta gde možete upoznati osobu svojih snova.

Lav

Vrlo je moguće da vaš partner prolazi kroz fazu kakvog ga niste videli nikada do sada, ali je isto tako verovatno da sve to ima veze sa vama. Zvezde danas ohrabruju svako drugačije ponašanje od uobičajenog, pomalo divlje i uzbudljivo. Moguće je da ćete odlučiti da odete na neko sasvim novo mesto. Probajte nešto gde će vam proraditi adrenalin i oboje ćete imati sjajan dan.

Devica

Vrlo je moguće da će za vaš ukus današnji dan biti preteran u svakom smislu. U najmanju ruku, neće to biti ono što vama treba. Vrlo je važno da danas oslobodite iz sebe osećaj slobode. Čak možete osetiti potrebu da uradite nešto šokantno i veoma uzbudljivo. Samo napred, jer će vam to svakako proširiti vidike.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5