DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 26. FEBRUAR 2019: Ovnovi da ne počinju nove poslove, Blizancima se vraćaju tegobe iz prošlosti

DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 26. FEBRUAR 2019: Ovnovi da ne počinju nove poslove, Blizancima se vraćaju tegobe iz prošlosti

22 фебруара, 2019 Off By ludarito

 

DEVICA

Prihvatite poziv prijatelja i izađite. Zaboravite na posao i obaveze, nekoliko sati druženja pričiniće da se preporodite. Ukoliko nemate partnera, idealan trenutak je za novo poznanstvo koje može prerasti u interesantnu romansu.

 

VAGA

Osećate se neprijatno jer u vašem okruženju dominira čudna atmosfera koja, ako ne odreagujete, preti da postane štetna po vas. Ako se na vreme ne angažujete i ne raščistite moguće nesporazume, stvari se mogu nepopravljivo zakomplikovati.

 

ŠKORPIJA

Da biste postigli ono što želite neophodno je da zatražite pomoć osobe koja je, statusno, daleko iznad vas. Vi tu osobu dugo poznajete, ali tek danas je moguća prilika da napravite konkretan korak i zatražite ono što odavno želite.

 

STRELAC

Otvaraju vam se lepe poslovne mogućnosti. Predstoje pregovori o mogućoj saradnji sa inostranstvom kao i šansa za daleko putovanje na kome ćete se poslovno usavršavati. Ne dozvolite da vam zbog trenutne lenjosti ovakva šansa propadne.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4