DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 25. FEBRUAR 2019.godine

DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 25. FEBRUAR 2019.godine

22 фебруара, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI 

 

POSAO
Spremni ste da idete u susret novim izazovima. Stari kontakti će pokušati da dopru do vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.
LJUBAV
Ljubav vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage za savet, naročito ne ljubavni.
ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.

RAK 

 

POSAO
Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok vas niko ne sputava osećaćete pravo blagostanje.
LJUBAV
Veoma ste lepi i sebi i drugima i osećate se nekako slobodno. Partner vas obožava, dok će slobodni Rakovi biti na meti posmatrača.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

LAV

 

POSAO
Velikodušni ste i zato ne treba da budete sumnjičavi. Izbegavajte osobe rođene u znaku Škorpije. Prijaće vam kolege rođene u znaku Blizanaca.
LJUBAV
Slobodni Lavovi će osećati još veću potrebu za zajedništvo, ali na konkretnom planu radiće premalo. Zauzeti Lavovi će uživati u toplini doma.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

DEVICA

 

POSAO
Previše prostodušnosti u okruženju vas nervira. U predhodnom periodu ste se borili sa njom, a od sada ćete biti spremni da okrenete glavu.
LJUBAV
Stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt sa vama, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera. Procenite da li želite takvu vrstu kontakta.
ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa pritiskom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5