DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 21. FEBRUAR 2019.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 21. FEBRUAR 2019.godine

20 фебруара, 2019 Off By ludarito

Devica

Trenutna pozicija nebeskih tela pomoći će vam da dođete do nekog važnog zaključka koji će vam omogućiti da rešite emotivni problem u kom ste se našli. Ako ste do sada bili u situaciji da ne znate gde ste i šta treba da radite, zaboravite na to. Danas će se pojaviti rešenje koje će biti veoma povoljno po vas. Ovo je naš dan.

Vaga

Danas ćete biti prilično neraspoloženi. Zvezde vam žalju sumorne misli vezane za nekoga iz prošlosti i nikako nećete moči da se opustite. Nije isključen ni emotivni susret. Ako ste u vezi, pazite da vaš partner ne primeti kako se osećate. Ne dozvolite da vam neprežaljena i nemoguća ljubav pokvari sadašnjost koju imate. Spustite se na zemlju.

Škorpija

Zvezde vam danas šalju pozitivnu energiju i mogućnost da sa svojm partnerom ostvarite kvalitetan razgovor o tome šta želite da ostvarite u vašoj vezi. Bez sumnje, postoji dosta toga o čemu treba da razgovarate, pa nije loše da na papir stavite sve i rešite jednu po jednu nesuglasicu. Iskrenost će produbiti vaše odnose, pa biste u večernjim časovima mogli doživeti prelepe trenutke.

Strelac

Iskoristite trenutni polođaj planeta koji vam donosi mogućnost da se izrazite i pokažete koliko vam je stalo do vašeg partnera. Vi ste uglavnom zatvoreni i stidljivi kada su osećanja u pitanju, ali danas će se u vama probuditi kreativnost i leptirići u stomaku koji će vas navesti da napokon iskreno otvorite svoje srce.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4 5