DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 20. FEBRUAR 2019.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 20. FEBRUAR 2019.godine

19 фебруара, 2019 Off By ludarito

Strelac

Danas ćete razmišljati o smislu života i ljubavi. Ukoliko imate nekoga ko je raspoložen za ovakve razgovore, sjajno ćete se zabaviti. Ukoliko, međutim, vaš partner i ljudi oko vas imaju realne probleme i stvari koje su im zanimljivije od filozofiranja, mogli bi ste biti povređeni i usamljeni. Nemojte! Nisu svi emotivni i duboki kao vi!

Jarac

Ako već duže vreme čeznete za prilikom da sa svojom voljenom osobom provedete specijalno veče, danas vam zvezde omogućuju upravo to. Ovo bi mogao biti dan za pamćenje kada je vaš ljubavni život u pitanju. Ako ste slobodni, nemojte padati u očajanje. Postoji mnogo interesantnih stvari koje možete da radite dok prava osobe ne naiđe. A naići će, sigurno!

Vodolija

Danas vam zvezde donose sjaj kada je vaš socijalni život u pitanju i dovodi vas u kontakt sa nekim ko je željan avanture i provoda. Ovo je dobro samo ukoliko i vi prihvatite ovaj način zabave i druženja. Uplitanje emocija i očekivanje da se desi nešto ozbiljnije, moglo bi vas ostaviti u suzama.

Ribe

Interesantno poznanstvo bi danas moglo povratiti vašu veru u ljudsku dobrotu, koja je zbog loših iskustava pomalo poljuljana u poslednje vreme. Zvezde vam šalju neku osobu koja će vas oraspoložiti i učiniti da se osetite veoma prijatno. Imajte samopouzdanja. Ne pokazujte da ste ranjivi. Budite nasmejni i najlepši što možete.

Стране: 1 2 3 4 5