Horoskop po ciganskim kartama za novembar 2018: Devicu opsedaju udvarači, Škorpija potroši sve što zaradi, Lav spreman da pregazi svaku prepreku

Horoskop po ciganskim kartama za novembar 2018: Devicu opsedaju udvarači, Škorpija potroši sve što zaradi, Lav spreman da pregazi svaku prepreku

4 новембра, 2018 Off By ludarito

LAV

LJUBAVNICA-NEPRIJATELJ-SVESTENIK

Ljubav

Biće momenata tokom novembra kada ćete biti na „ratnoj nozi“ sa voljenom osobom. Sve ćete doživljavati kao atak na sebe i previše lično, što može dovesti do par burnih momenata, na svu sreću vrlo kratkotrajnih. Obzirom da karta Sveštenika ipak bdi nad vašim vezama i brakovima – više je nego izvesno da ćete kraj meseca ponovo biti u ljubavi i dobrom raspoloženju. Oni koji su usamljeni privući će vrlo komplikovanu, pomalo misterioznu osobu koja u vama izaziva jake strasti i želju da je osvojite. Ukoliko je to vaš izbor – ne čekajte, uključite šarm na maksimum, jer je povoljan rezultat više nego izvestan!

Posao

I pripadnike vašeg znaka očekuju velike promene u poslovnom segmentu. Osetićete priliv velike snage, ambicije će se probuditi i bićete spremni da pregazite svaku prepreku. Ne očekujte laganu pobedu i brzo stizanje do cilja, ali u vašoj je prirodi da se borite, pa izvolite! Manji zastoji u poslovanju sredinom meseca neće uspeti da vas uspore. Po pitanju finansija – sami ste sebi najveći neprijatelj.

Zdravlje

Trebali biste svakako da izbegavate stresne situacije i nerviranje. Kod starijih – više obratite pažnju na zdravlje sredinom novembra.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5 6 7