Horoskop po ciganskim kartama za novembar 2018: Devicu opsedaju udvarači, Škorpija potroši sve što zaradi, Lav spreman da pregazi svaku prepreku

Horoskop po ciganskim kartama za novembar 2018: Devicu opsedaju udvarači, Škorpija potroši sve što zaradi, Lav spreman da pregazi svaku prepreku

4 новембра, 2018 Off By ludarito

BIK

SUDIJA-PORUKA-POSETA

Ljubav

Ono što je izuzetno lepo, a vezuje se za novembar jeste da će slobodni Bikovi ipak odlučiti da daju priliku jednoj osobi koja se mota oko njih, možda već mesecima. Imate savršenu komunikaciju i svesni ste da je zainteresovana za vas, ali jednostavno – kao da vi niste bili spremni za taj odlučujući korak. No, sada te brane u vama pucaju i ako ne pre, a ono krajem meseca dolazi do ljubavnog susreta. Rešili ste da sebi date šansu da ponovo volite. Oni koji su u vezama i brakovima imaće dosta dobar mesec pred sobom. Jedino važno jeste da budete maksimalno otvoreni i iskreni jedno prema drugom.

Posao

Možda nećete uspeti da stabilizujete svoje finansije, ali ćete ipak proći bolje nego u dužem prethodnom vremenskom periodu. U novembru neke od vas očekuje bitan razgovor oko posla, pa ukoliko ste nezaposleni – vreme vam je da se aktivirate. Dosta živ i ispunjen aktivnostima period, sa više komunikacije, sastanaka, novih poslovnih poznanstava. Više se usmerite na odnos sa kolegama.

Zdravlje

Manji padovi energije i povremene tegobe koje se vezuju za lumbalni deo kičme, ruke, noge, vrat. Prehlade u drugom delu novembra.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5 6 7