Neko bitan

OVAN: Prvi u horoskopu, PRVI U SVEMU. Prijatelj za svako POŠTOVANJE, partner kakav se samo može poželeti. Jednom rečju – DUŠA OD ČOVEKA.

Horoskop počinje znakom Ovna. Svest o tome da je prvi, određuje i njegove fizičke i psihološke osobine i citav život jedno Ovna. Oni se tako i ponašaju, prvi su u svemu što rade, za njih ne postoji nemoguće i neostvareno.

Odustajanje i povlačenje su za njih nepoznate reči. Njihov vladar Mars i element Vatra nagone ga da uvek ide napred i silovito ruši sve prepreke pred sobom. Oni jednostavno mogu sve što požele, jer imaju hrabro i veliko srce.

Osobe rođene u ovom znaku su vredne svakog pomena, jer imaju neizmerno veliko srce i prosto žive za to da usreće one ljude do kojih im je stalo. Oni žele svima da pomognu, svima da se nađu pri ruci i na ove osobe su uvek možete osloniti. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )


Oni šire ljubav svuda gde se pojave i prosto nisu u stanju da mrze bilo koga. Imati ovakvu jednu osobu za prijatelja u životu, znači imati jedno veliko bogatstvo.

Ovan je neko ko će da čuva vaše tajne, da vas pazi i čuva kao malo vode na dlanu i što je najvaznije, oni su spremni za svoje prijatelje da učini sve i za njihovu ljubav i sreću bukvalno da pomere brda i planine. Kada se Ovan zaljubi, ono što je sigurno jeste da će njihov partner uživati kraj njega, u svakom mogućem pogledu. Jedna od osnovnih karakteristika pripadnik ovog znaka je da su verni u ljubavi i spremni su da tu ljubav pokazuju i dokazuju svaki dan.

Njima je teško da se zaljube, ali kada nekoga zavole slobodno se za njih može reći da su kraljevi ljubavi. Većina Ovnova je veoma privlačna suprotnom polu i vrlo često se nađu u situaciji da oko sebe imaju puno ponuda za flert. Ukoliko su slobodni Ovnovi će uživati u činjenici da su poželjni i privlacni suprotnom polu. Ali sa druge strane, moramo reći da onda kada  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3 )


Ovan zavoli, prevara je nepoznata reč za njega i osim voljene osobe ne postoji niko drugi ko može biti blizu njega. Ovan je čovek od reči i on je sinonim za poverenje i iskrenost. On uživa u tome da kaže ono što misli i uvek je iskren prema svojim prijateljima, ali isto to očekuje od drugih ljudi.

Možda mu možete zameriti što je uvek iskren, jer ne vole svi da čuju istinu, ali ono što on vama neće oprostiti je laž, jer on smatra da je istina uvek najbolje rešenje. Ako imate Ovna za prijatelja, budite sigurni da kraj sebe imate čoveka koji će vam uvek pružiti ruku, koji će vas saslušati i razumeti.

On je neko ko će uvek biti uz vas da dokaže da nisu svi ljudi isti i da je on itekako vredan vaše ljubavi. Onaj ko uspe da sačuva Ovna u svom životu, imaće pored sebe sve što mu je ikada bilo potrebno, a to je upravo zbog toga što je Ovan duša od čoveka, prijatelj za svako poštovanje i partner iz snova.

Exit mobile version