Neko bitan

NUMEROLOŠKA PROGNOZA za mesec NOVEMBAR. Izračunajte svoj NUMEROLOŠKI BROJ i pogledajte šta vas očekuje u mesecu koji je pred nama.

Da bi ste izračunali svoj numerološki broj potrebno je da svoj datum rođenja svedete na jednu cifru. Pokazaćemo vam to na sledećem primeru. Ako ste rođeni recimo 19.3.1981., vaš broj ćete izračunati ovako: 1 + 9 + 3 + 1 + 9 + 8 + 1 = 32. Zatim i ovaj broj svedete na jednu cifru, dakle: 3 + 2 = 5. Znači numerološki broj ove osobe bio bi 5. Sve što je potrebno je da u nastavku teksta pronađete taj broj i pogledate šta vas očekuje u mesecu novembru.

Broj 1

Vi ste neko ko je mnogo opterećen problemima i dešavanjima iz prošlosti, ali strepeti i strahovati nije potrebno, jer tako samo stvaratete loše misli koje kreiraju vašu sudbinu. Gledajte da svakoga dana razmišljate pozitivno i da se prisetite samo lepih dešavanja iz vašeg života. Ako imate neke poslovne poteškoće, gledajte da razmišljanja o tome zamenite nekim lepim sećanjima i trenucima koje ste proveli sa voljenom osobom. Na taj način privući ćete pozitivne misli i rešenja za sve probleme bukvalno će sama da se rađaju. U ljubavi manje budite posesivni, jer bi to vašem partneru moglo da zasmeta i moglo bi vam doneti određene probleme. Sloboda je nešto što svi vole i razmislite kako bi ste se vi osećali da vas neko stalno kontroliše i ljubomoriše. Savet za osobe sa numeroloskim brojem 1 za ovaj mesec mogao bi da glasi: Život je igra i potrebno je samo da se igrate i da na ovaj svet gledate očima malog deteta. I videćete, sve će biti i lepše i lakše! (NASTAVAK NA STRANI BROJ 2 )

Broj 2

Ono što vama prvenstveno treba u životu jeste odmor ili bilo koja vrsta vežbe koja će pokrenuti i okrepiti vaše telo i vaš duh. Možda ne bi bilo loše da se bavite jogom ili nekom vrste meditacije, jer to bi vam pomoglo da saberete svoje misli i da manje budete rasejani i nervozni. Na poslovnom planu je sve u redu, ali ste skloni tome da donosite ishitrene odluke, baš zbog ove nervoze koju posedujete. Pa zato ne bi bilo loše da naučite da kontrolišete svoje emocije. Možda bi i neka vrsta sporta, kao što je boks, bila dobra za vas, jer bi ste se tu oslobodili negativne energije. U ljubavi je nemoguće učiniti bilo šta po tom pitanju kontrole emocija, jer vi kada volite – volite celim srcem i može se reći da će mesec novembar za vas biti uspešan baš na polju ljubavi. Mnogo lepih trenutaka i iznenađenja prirediće vam vaša voljena osoba. Ali opet, bez obzira na to, vi ste i dalje puni nezadovoljstva, moglo bi se reći nekada i bez razloga. Savet numerologa za vas glasi: Ako želite promene u životu, ustanite i krenite!

Broj 3

Vi nemate nikakvih zdravstvenih problema, ali se vrlo često osećate depresivno. To je verovatno zbog pogrešno usmerene energije, koja nastaje zbog nakupljenog straha i crnih misli koje se motaju po vašoj glavi. To može uzrokovati i razne bolesti, tako da ne bi bilo loše da probate da usmeriti svoju energiju na neke korisne stvari. Sve što je potrebno jeste da budete kao deca koja se raduju svakoj sitnici i da nađete sebi neku zanimaciju koja će vam skrenuti negativne misli. Probajte svoj naporan dan da završite nekom šetnjom ili gledanjem omiljenog filma, i već sledećeg jutra ćete ustati mnogo pozitivniji. Pošto ste trenutno sami, ne bi bilo loše da nađete i neku osobu koja će ispuniti vaše slobodno vreme, ali i vaše srce jer vama odavno nedostaje da vas neko iskreno voli. Verovatno niste ni izlazili dugo, pa je krajnje vreme da se to desi već ovog vikenda. Savet numerologa prema vašem izabranom broju bio bi: Poslušajte smeh ljudi oko sebe i videćete koliko je život jednostavan, a u toj gomili osmeha možda pronađete neki u koji ćete se zaljubiti! (NASTAVAK NA STRANI BROJ 3 )

Broj 4

Umesto nervoze i napetosti, koje su postale vaše svakodnevnica, ne bi bilo loše da se zapitate šta to radite pogrešno da bi ste mogli da ispravite sve greške i probleme koji vas nerviraju. Obično prvi odgovor koji budete dobili u svojim mislima biće i najtačniji. Vama ne treba nikakav savet, niti pomoć, jer vi ste sebi najbolji vodič i najbolje znate šta je za vas najpametnije, samo treba da odvojite vreme i da se posvetite sebi. Na poslu vam sve ide dobro, jer kada se posvetite onome što radite, vaša koncentracija bude na zavidnom nivou. Bićete nagrađeni povišicom za sav rad i trud koji ste uložili tokom godine. Trebalo bi više vremena i pažnje da odvojite za svog partnera, koji se nekada oseća jako usamljeno, ali vi to kao da ne primećujete. Ne bi bilo dobro da čekate poslednji voz, jer ljubav nikoga ne čeka, pa neće ni vas. Zato je već sutra iznenadite nekim pažljivo izabranim poklonom. Numerolozi ipak imaju jedan mali savet za sve četvorke: Verujte u sebe i donećete sebi sreću!

Broj 5

Vi bi trebalo da kreirate svoj život u skladu sa svoji željama. Vi nekako uvek zapostavite sebe i gledate da svima ugodite, a vama kako bude, ali to nije dobar put i na kraju ćete biti nesrećni. Morate znati da smo mi sami kreatori svog života i svoje sreće i zato morate uzeti stvar u svoje ruke, morate se više posvetiti sebi, jer samo onda kada sami budete srećni moći ćete da usrećite i druge ljude. Vaš partner danima očekuje takve promene kod vas i niko ne bi bio zadovoljniji od njega da vidi te pozitivne promene. I vaši poslovni partneri bili bi zadovoljni da vas vide nasmejane i zadovoljne. Zato su vam preko potrebne promene, radite na sebi i svojim osećanjima i vaše srce će se samo otvoriti i za ljubav i za život. Novembar jedva čeka novog vas i ponudiće vam mnoštvo lepih trenutaka kao nagradu. Savet numerologa glasi: Sve što vas okružuje izvor je vaše energije, a vi ste ti koji birate šta je najbolje i najpametnije uzeti, zato birajte pametno! (NASTAVAK NA STRANI BROJ 4)

Broj 6

Potrudite se da na život gledate uvek sa vedrije strane, jer u životu ima puno lepih stvari koje većina nas i ne primećuje, jer smo previše zauzeti dnevnim obavezama. To je slučaj i sa vama. U gomili problema i obaveza, zaboravljate na sebe, na užitke, na to koliko je život lep. I posao je nešto čime ste opterećeni. Zato, svako jutro kada ustanete radujte se novom danu, izlasku sunca i oblacima, jer je to dar od majke Zemlje. Zahvalite se Bogu ne još jednom danu koji vam daruje i vazduhu koji udišete i videćete i sami koliko ćete biti pozitivniji. Ovih dana mogli biste da posetite i neki koncert ili neku književnu noć, jer postoji velika mogućnost da ćete tu sresti i svoju srodnu dušu. Vi ste neko ko već odavno žudi za ljubavlju i nikako ne nalazite osobu koja zadovoljava sve vaše kriterijume, ali vi prosto ne tražite ljubav na pravom mestu. Savet numerologa za vas glasi: Počnite da volite život koji živite i budite zadovoljni sitnicama, jer će tek onda život da vas obraduje velikom srećom!

Broj 7

Ako ste nezadovoljni svojim životom, morate znati da niko osim vas ne može da vam pomogne, niko vaše probleme ne može rešiti osim vas samih. Krajnje je vreme da prestanete da optužujete druge za svoje neuspehe i sami sa sobom porazgovarate da bi ste videli u čemu vi grešite. Vi realno i nemate neke velike životne probleme, samo treba da budete malo objektivni i da uvek pođete od sebe. Na poslu postoje neke nerazjašnjene situacije i konflikt sa kolegom, pa ne bi bilo loše i o tome da razgovarate. Jer stavljanjem problema „pod tepih“, ništa nećete dobiti. Za vas bi se moglo reći da ste veliki srećnik u ljubavi i vi ste neko ko uvek voli ili je voljen. Tokom ovog meseca moglo bi se desiti da dobijete ozbiljnu ponudu od svog partnera i nemojte biti neodlučni. Ma kakav bio vaš odgovor, savet numerologa za vas glasi: Sami biramo ovaj svet, za sve je potrebna borba i zato se oslonite na sebe i za vas neće biti problema! (NASTAVAK NA STRANI BROJ 5 )

Broj 8

Vi ste veoma nesebična i saosećajna osoba i volite da pomažete drugima, a pomagati drugima jedna je od najlepših vrlina koju čovek može da poseduje. To vam donosi veliki mir i duševno blagostanje i vama je to dovoljno za sreću. Vi se uvek trudite da ljudima izađete u susret kada im je to potrebno i tako gajite svoju dobrotu. Među kolegama ste omiljeni, jer pored dobrote, za vas se može reći i da ste veoma duhovita osoba i svi vas žele za prijatelja. Vi ste i u ljubavi nesebični, ali morate biti pažljivi, jer osoba koja je trenutno pored vas mogla bi to iskoristiti i povrediti vas, iako vi to niste zaslužili. Možda će vam to otvoriti oči i konačno ćete u novembru uspeti da pronađete svoju srodnu dušu, koja ima iste vrednosti kao i vi. Savet numerologa za vas glasi: Vi ne znate šta je uzimanje, vi znate samo za darovanje, ali morate paziti kome darujete svoje srce!

Broj 9

Niko vas ne može toliko povrediti kao što vi možete povrediti sami sebe. Vi ste neko ko prosto radi protiv sebe i svojih želja, ali vi to radite nesvesno. Ponekad se čini da sreća beži od vas i to vas deprimira, ali nije sve tako kako izgleda. Morate prestati da rasipate svoju energiju na pogrešne ljude i svoje vreme na pogrešne poslove i videćete koliko će pozitivne energije i sreće pokucati na vaša vrata. Vi ste neko ko zaslužuje sreću i verujte, doći će i vaših pet minuta. Ali vi morate učiniti prvi korak ka toj sreći. Možda ne bi bilo loše da promenite posao ovog meseca, jer ono što trenutno radite vas ne ispunjava. Izdvojite vreme za sebe i svoja zadovoljstva. Takođe je potrebno da se posvetite partneru, jer postoji mogućnost da ćete biti prevareni. Savet numerologa za vas glasi: Vi ste sami sebi najveći neprijatelj i krajnje je vreme da to promenite i sebi budete prijatelj!

Exit mobile version