Sa Lavicom niste običan čovek već supermen, sa RAČICOM imate sve od komedije, preko horora do drame

Sa Lavicom niste običan čovek već supermen, sa RAČICOM imate sve od komedije, preko horora do drame

31 октобра, 2018 Off By ludarito

Astrolozi veruju da horoskopski znakovi  jako utiču na odnose u porodici. Ako dobro proučite osobine znakova dragih vam osoba, koje ovde objavljujemo, bolje ćete ih upoznati, razumeti i oprostiti im poneku manu ili hir.

OVAN

Pored nje se prosečno muško oseća kao žensko, jer ona sve može učiniti bar duplo bolje od vas. I nikada vam zbog toga neće zameriti – uvek će raditi, stvarati, nadati se i hrabriti vas i kad bi vam sve druge rekle da ste običan mlakonja.

Otvorena i iskrena, od vas neće praviti budalu. Neka to slučajno ne pokuša ni bilo ko drugi! Uz nju ne treba da brinite o neprijateljima, jer će oni pobeći glavom bez obzira kad uvide kakav ženski zmaj vas čuva. Vi ste njeno blago.

Deca joj nikad neće biti razmažena i od malena će ih učiti kako se treba boriti za vlastite ciljeve. Sve što traži od vas je da verujete u sebe, bar onoliko koliko ona veruje u vas. A toliko joj dugujete, zar ne? Samo uz nju i nikog više najzad ćete shvatiti šta znači biti pravi muškarac.

 

BIK

Sve što radi, radi bar duplo temeljitije od vas. Uz nju ne postoje propusti i nepredviđena razočarenja. Prepustite joj svoj novac i budite sigurni da ste ga oročili u banci koja će vam ga bar dvostruko uvećati. Umorni ste i boli vas glava? Prepustite se njenim rukama koje će vam pokazati tajne opuštajuće masaže. I nikad, nikad nemojte sumnjati da će vas napustiti kad je teško.

To je žena koja bi vas kilometrima nosila ranjene kroz pustinju, nepokolebljivo kao kamila. Sve što od vas traži su česti pokloni, a to je zaista sitnica, zar ne? Deca su joj mentalno i emocionalno stabilna, puna vedrine. Kako i ne bi uz takvu majku?

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4