Horoskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmu

Horoskop do 3. decembra 2019. godine: kome će Jupiter u znaku Strelca doneti veliku sreću, a kome lošu karmu

31 октобра, 2018 Off By ludarito

LAV

Jupiter tranzitira kroz 5. polje ljubavi, dece, sporta pa ako ste slobodni možete upoznati drugu polovinu u nekom većem društvu. Zauzeti i u braku mogu planirati proširenje porodice. Lavovi koji imaju decu sada mogu biti srećni i zadovoljni sa njima. Sportisti bi trebalo da budu uspešni u sportu. Mnogi Lavovi sada mogu dobiti novac ili nagrade od lutrije. Negativno aspektovan Jupiter donosi probleme na gore navedenim životnim aspektima.

DEVICA

Jupiter tranzitira kroz vaše 4. polje što je simbol kuće jednog roditelja. Ako želite da se osamostalite, imate sreće da dođete do nekretnine ili da nešto renovirate proširujete ili uređujete u kući. Moguće je da i postanete roditelj ili vama neko jako blizak u porodici dobija dete. Ako ste zaposleni ili radite sa nekretninama, sada možete očekivati veliki napredak i uspeh. Negativno aspektovan Jupiter može doneti promašaje u ulaganju novca ili gubitak zbog porodice.

VAGA

Jupiter tranzitira kroz vaše 3. polje i donosi mogućnost za kupovinu automobila, polaganje vozačkog, upisivanje nekog kursa, sreću na kratkim putovanjima, sa okolinom, uspeh u pisanju. Već duži period vama je bio težak, sada je prava prilika za lepa druženja, putovanja koja će biti učestala. Ako Jupiter bude i negativno aspektovan, on neće doneti veliku štetu već se samo treba čuvati prevelikog optimizma koji vodi u grešku.

ŠKORPIJA

Tranzit Jupitera se dešava kroz 2. polje pa možete očekivati uvećanje novca, bolju zaradu i neke veće mogućnosti kada je novac u pitanju. Većina novca dolazi preko inostranstva i stranaca.

Upozorenje je da izbegavate da budete nekome žirant za kredit ili neki garant. Bilo bi dobro da se ne bahatite već da rasporedite i uštedite nešto novca. Pojedine Škorpije mogu da se baš obogate. Ne preterujte u optimizmu kada su špekulacije u pitanju.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4