DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 1. NOVEMBAR 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 1. NOVEMBAR 2018.godine

31 октобра, 2018 Off By ludarito

Blizanci

Danas postoji mogućnost da će vam se dopasti neko ko nad vama ima autoritet i ko je moćan u odnosu na vas. Osoba za koju ste verovali da je hladna i nezainteresovana, ustvari će vam pokazati da ispod površine krije strasne emocije prema vama. Pokažite i vi svoje. Ovo bi mogla biti prava ljubav.

Rak

Danas će vam zvezde kreirati zanimljiv scenario. Ako ste se osećali zaglavljeno i smoreno u trenutnoj situaciji vezanoj za vaš ljubavni život, očekujte promenu za 360 stepeni i više ništa neće biti isto kao do sad. Spremite se za uzbuđenja koja ste dugo čekali.

Lav

Kako će izgledati vaš današnji dan na polju ljubavi, zavisi isključivo od vas. Ako odlučite da sve ostavite onako kako jeste, upravo ćete se to i dogoditi i ostaćete da stojite u mestu. Međutim, energija zvezda vas upućuje da se pomerite sa mesta na kom ste trenutno i napravite izmene svega onoga čime ste nezadovoljni.

Devica

Planete vam danas donose događaje koji će izmeniti vaš ljubavni život. Šta god da je u pitanju, jedna stvar je sigurna – više ništa neće biti kao pre. Bez obzira da li imate partnera ili ste u potrazi za njim, očekujte sjajne vesti i događaje. Budite lepi gde god da idete, značajan susret je neizbežan.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4