Neko bitan

ŽENA STRELAC- Žena u ovom HOROSKOPSKOM znaku je JAKA kao STENA i kad PADNE ustaje JAČA nego IKADA!

Žena u ovom horoskopskom znaku je jaka kao stena i prva u svemu…Žena rođena u ovom znaku Zodijaka je toliko puta pala i nastavila da je sada jača nego ikada.

Ona ne poznaje granice i uvek traži istinu. Govorimo o ženi koja je rođena u znaku Strelca.

Pozitivna, nasmejana, puna života, vedra, zabavna, šarmantna, brbljiva, nepokolebljiva, odvažna – to je žena Strelac! Naziva se i tragačem za istinom i mudrim filozofom jer je izrazito radoznala i u neprekidnoj je potrazi za novim znanjima i otkrićima…

 

Ona je jaka

Žena Strelac je „čelična lady“. Sve drugo što bi se reklo za nju najverovatnije ne bi bilo tačno. Ova fraza apsolutno odgovara opisu. Žena rođena u znaku Strelca je osoba koja zaista može da prednjači u svemu. Ona se trudi da uvek bude uspešna, i generalno mnogo ulaže u sebe, svoje znanje, a sve zarad napretka koji želi da ostvari.Žena koja je rođena u ovom znaku je osoba koja može biti prva u svemu. Stvarno pokušava da bude uspešna i mnogo ulaže u svoje znanje. Bori se da postigne najbolje rezultate u svim oblastima života.

 

Zanimljiva je i zbog toga se stalno razvija

Strelčevi su uvek radoznali. Ovim znakom upravlja kuća filozofije, a žena Strelac traži istinu u svim okolnostima. Duboko istražuje svakog muškarca, ženu ili dete, a njeni razgovore mogu se odnositi na sve – od religije i politike, do seksualne orijentacije…....NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

 

Obožava da vodi duge razgovore i rasprave o svim temama, od politike i religije do seksa – za ženu rođenu u ovom slobodoumnom i nesputanom vatrenom znaku ne postoje tabui. Iskrena je, nezavisna i otvorena za nova iskustva zbog čega lako pronalazi prijatelje i obično ih ima puno. Fasciniraju je mnoge stvari, naročito nova i kontroverzna područja u religiji, etici i filozofiji. Prezire ograničavanja, pa s time i bilo kakve nametnute rasporede i pravila – ona mora imati fleksibilnost i mogućnost menjanja stvari kako joj odgovara. Kao i svi, ima mana, a njene su najčešće nemarnost, neosetljivost, površnost i samodovoljnost.

Ništa nije van granica ili tabua u njenoj potrazi za odgovorima

Ona je svestrana i zaista šarmantna ličnost. Uvek uživa u novim iskustvima. Žene Strelčevi su obično iskrene i nezavisne, a ova kombinacija je zaista atraktivna.

 

Ako želite da proširite vidike i rešiti se predrasuda, prijateljica rođena u znaku Strelca najbolje će vam u tome pomoći. Ali, osim što je majstor u vođenju intelektualnih i poučnih razgovora, poznata je i kao najveći šaljivdžija u društvu. Ne boji se da glumi dežurnog klovna i da se šali na vlastiti račun ako će tako da zabavi i nasmeje svoje prijatelje.

 

Potpuno nepristrana, njene prijatelje čine ljudi iz svih sfera života, raznih nacionalnosti i religija i različitih kultura. Njeni prijatelji za čitav život obično su rođeni u znaku Vodolije ili Vage. Iako je tipične ženske teme ne zanimaju puno, ima puno prijateljica i zna da podigne atmosferu i u društvu u kojem su samo žene. Ima i puno prijatelja, srdačnih tipova s kojima deli ljubav prema adrenalinu.

Iako joj se ponekad javlja želja da bude sama, ona voli da bude u društvu. Mržnju ne može da podnese…..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI….

Njihova urođena gracioznost, duhovitost i šarm, dopunjeni izuzetno negovanom i vitkom figurom prava su poslastica za osvajače. Znaju da se prilagode igri koju muškarac vodi. Ne bi trebalo da pričaju o svojim bivšim ljubavnicima, jer njihovu iskrenost muškarci neće doživeti kao vrlinu.

 

Ljubav je večita misterija za ženu Strelca. Zato na ljubav u isto vreme gleda kao na nagradu za kojom čezne i kao na navrednije blago koje skriva. Često se boji intimnosti pa za mnoge od njih ljubav često procveta iz prijateljstva i životni pratitelj obično joj je i najbolji prijatelj.

Čak i kada je totalno „opijena“ partnerom uspeva da zadrži sopstvenu nezavisnost što je čini još privlačnijom i šarmantnijom.

Baš kao što joj njena priroda određuje, žena Strelac je u krevetu prava vatra, a ljubavnom činu pristupa kao čistoj fizičkoj radnji, ne s emocionalnog ili praktičnog stajališta. Samouverena je i samosvesna.

Želi ambicioznog i preduzimljivog muškarca, koji će biti spreman da vesla sa njom u orahovoj ljusci po otvorenom uzburkanom moru. Trebalo bi da bude maštovit i da prati njene impulse ma kako bili rizični.

Idealan partner: Blizanci
Dobar brak sa: Vagom i Vodolijom
Erotska privlačnost sa: Ovan i Lav
Opreznost sa: Devicom i Ribama
Erogene zone:  Noge, butine i predeo ispod kolena

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Malo je otkačena, zar ne? Sigurno retko srećete ovako pametno, brbljivo žensko stvorenje, totalno operisano od lukavosti i laži. Ona je zaista takva i još je jako naivna. Neizlečivo. Ima sopstveno i izgrađeno gledište. U ljubavi je liberalna. Osvaja na prečac. .

 

Verovatno joj je kuća puna sirotih, malih, napuštenih kuca i maca, verovatno obožava da se igra sa klincima, verovatno briše suze čitajući poeziju i verovatno se suprotstavlja svakom bezdušniku i negativcu. Stalno je u nekim planovima, akcijama, na putovanjima i okružena prijateljima koji je obožavaju.

 

Nije uopšte agresivna?! Onda počnite da se preispitujete šta je, koliko i gde radila tada i tada, pitajte je zašto joj telefonira bivši momak i zašto sanja tako smešne i glupe snove i videćete takvu erupciju besa o kojoj ćete još dugo razmišljati ležeći na nekom od odeljenja za intenzivnu negu u traumatološkoj bolnici. Da, to je ona – žena Strelac. Ali to zaista niste smeli da joj radite – znate iz fizike da se usijano gvožđe ne stavlja u ledenu vodu, ako ne želite da se ‘puši’.

 

Doduše, već sutra će vas obasipati cvećem i čokoladicama, iskreno tugujući zbog vaših bolova. Pružite joj ruke i dozvolite da vas ponese ka najdaljim i najlepšim zvezdama ne nebu. Setite se samo divne dobre vile iz bajke o kojoj ste sanjali kao dete. Znajte da je jedna baš pored vas.

Exit mobile version