Koji horoskopski znak najvise VARA i kako da ih otrijete na vreme

Koji horoskopski znak najvise VARA i kako da ih otrijete na vreme

30 октобра, 2018 Off By ludarito

Kako koji astrološki znak vara, zašto to čini i sa koliko uspeha? U gotovo svim narodima utemeljilo se verovanje da su planete i zvezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote. Smatrali su da im zvezde govore o tome kako će živeti sutra, prekosutra ili naredne godine,

OVAN

OVAN ON – Kad on vara, to vrlo brzo saznaju svi iz njegove najbliže okoline, pošto Ovan voli da se hvali svojim uspesima kod suprotnog pola. On već zna da je muževan i uporan, a drzak i nametljiv postaje kada mu je potrebno više vremena da vas ubedi koliko je – neodoljiv. Ako partnerka posumnja u njegovu vernost, pravdaće se kako nijednu nije imao nameru da osvoji, već je bilo – obrnuto. Kad se zaljubi, brzopleto prekida čak i dugogodišnju vezu, jer nema strpljenja da razmišlja ni o svojim postupcima, ni o njihovim posledicama. Oni cesto varaju i mogu biti u paralernim vezama.

 

OVAN ONA – Ona lako poklekne kada se „namesti situacija“ u društvu šarmantnog i duhovitog muškarca kojeg će Ovnica kasnije opisati kao glavnog „krivca“ za sve što se desilo između njih. Ako posumnja u partnerovu vernost, požuriće da mu vrati milo za drago, ali tada joj se lako može desiti da upadne u zamku sopstvenih prevara i – zaljubi se. Ipak, znatiželja i nemiran duh mogu je ponovo odvući u naručje bivšeg partnera sa kojim će pokušati da raspali staru strast, ali i da prevari aktuelnog partnera. Medjutim postoje i one ovnice koje nikad ne varaju, cesto oprastaju prevaru ali cekaju da  karma uzvrati sve. (nastavak na sledecoj strani broj 2 )

Стране: 1 2 3 4