DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 30. OKTOBAR 2018. godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 30. OKTOBAR 2018. godine

29 октобра, 2018 Off By ludarito

Blizanci

Trenutni planetarni aspekat je takav da će vas ceo dan navoditi na smeh. Vi i vaš partner niste dugo bili tako dobro raspoloženi kao danas. Sve će odzvanjati od glasnog smeha i silno ćete se zabaviti. Međutim, ovo raspoloženje iako vas zabavi, neće rešiti probleme koje potiskujete. Kada ispraznite energiju, u večernjim časovima, razgovarajte otvoreno o svemu.

Rak

S obzirom na planetarni aspekat danas, vas očekuje puno smeha i zabave kada je ljubav u pitanju. Nema tu mnogo strasti. Radi se o tome da ćete vi uspeti da prepoznate prave vrednosti i prihvatite ono što vam se pruža. Vremenom ćete shvatiti da je prava ljubav upravo to. Mir, osmeh i lepa reč.

Lav

Zvezde vas danas ohrabruju da iskreno govorite o svojim osećanjima. Ako ste u poslednje vreme imali strah da budete potpuno otvoreni i iskreni, danas ćete primetiti pojačano samopouzdanje i želju da se konačno izrazite. Sve što je potrebno je prava atmosfera. A zvezde će vam je danas dati.

Devica

Ako danas idete na prvi sastanak, očekujte uspeh. Zvezde vam šalju obilje zabave, smeha i nadahnjujuću atmosferu. Jedno drugom bićete sjajno društvo i užavaćete u beskrajnom flertu. Šanse da se desi nešto više i da se ova romansa produži, veća je nego ikad. Uživajte!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4