Neko bitan

OVAN i STRELAC – HOROSKOP za 2019.god: Godina puna uspona i padova,morate da počnete da mislite na sebe

OVAN – Godina puna uspona i padova

 

2019. godina za Ovnove će biti godina uspona i padova, pomešanih osećanja i rezultata.Tokom prvih meseci bićete anksiozni, čak i besni, uprkos tome što će vam se dešavati i neke lepe stvari.

 

Između vas i članova vaše porodice pojaviće se distanca, naročito kada je u pitanju muški deo rodbine – otac ili brat. Savetuje se da budete oprezni i s pažnjom posmatrate sve što se dešava oko vas. Izvesni su i finansijski problemi, a vi ćete biti ubeđeni da vam se život potpuno urušava na svim poljima, predviđa godišnji horoskop za 2019. godinu.

 

Ipak, i pored svega, na momente ćete osećati snagu i samopouzdanje, zahvaljujući kojim ćete uspevati da idete bar pomalo napred. Postoji mogućnost da se situacija na poslu značajno poboljša – da pronađete sjajan novi posao ili da veoma napredujete na starom. Krajem godine, godišnji horoskop za 2019. za Ovna predviđa finu novčanu dobit i sjajan period za ulaganje ili kupovinu neke nekretnine.

 

Ukoliko je bilo problema sa zdravljem, očekuje se da se oni srede do leta 2019, ali bi trebalo da se pozabavite vežbanjem i zdravijom ishranom, ako želite da ostanete zdravi i izgledate lepo.

U drugoj polovini godine, godišnji horoskop za 2019. za Ovna predviđa mogućnost ostvarenja svih želja. Pripremite se – moguć je veliki novčani izdatak koji će imati veze sa porodicom, poput putovanja ili neke svečanosti.

…nastavak na sledećoj strani…

 

 

Kako se godina bude približavala kraju, osećaćete sve više mira i pozitivnosti iznutra, što će vam konačno doneti olakšanje od briga. Tada ćete osetiti potrebu da rešite sve nesuglasice sa bliskim osobama, u čemu ćete i uspeti.

Imaćete i veliku želju da putujete što više, a mnogi Ovnovi želeće i da se presele u drugi grad, ili čak državu zbog bolje plaćenog posla.

 

STRELAC – Morate da počnete da mislite na sebe

 

Godišnji horoskop za Strelca pokazuje uspone i padove. U prethodnoj godini bilo vam je važno da napredujete u pogledu karijere i finansijskog statusa. U 2019. godini, Strelcu će biti naporno toliko planiranje. Nasuprot tome, buduće planiranje i trud ćete ostaviti po strani. Godišnji horoskop za Strelca 2019. pokazuje da, dok god ste koncentrisani na zadovoljstvo, sve će biti u redu.

Ukoliko niste, morali biste da se potrudite da održite svoj posao i sprečite nazadovanje u karijeri.

Lojalan u svemu, Strelac ponekad želi da sazna ko su osobe koje nisu u njegovom taboru. Godišnji horoskop za Strelca 2019. pokazuje da će ovo biti problematična godina, u pogledu porodičnih odnosa i prijateljstva. Međutim, možda nije loše saznati na koga možete da računate. Što se tiče vas, bićete u maksimalnoj formi u 2019, sa svim kvalitetima koje čine Strelca tako privlačnim.

…nastavak na sledećoj strani…

 

To može izazvati ljubomoru kod pojedinih prijatelja koji se osećaju ugroženim u vašoj blizini. Nemojte donositi nikakve važne odluke, ali nemojte se ni ograničavati. Sprijateljite se sa kim želite. To je vaš život. Pa ipak, udaljite se od prijatelja koji imaju zajedljive komentare. Do kraja godine, vaši pravi prijatelji će i dalje biti u blizini. Kao i jedna posebna osoba.

Sada kada se Pluton povlači, godišnji horoskop za 2019. pokazuje da će zdravstveno stanje Strelca biti mnogo bolje ove godine. Nažalost, moraćete da potrošite deo godine da biste popravili zdravstveno stanje iz prethodnog perioda. 2019. je idealna godina da uspostavite normalan san, redovno vežbate i zdravo se hranite.

 

Biće potrebno više meseci da vratite ravnotežu svom organizmu, zato krenite od početka godine i menjajte sve što ne doprinosi vašoj celovitosti. Razmislite o uzimanju vitamina kao dodatak zdravoj ishrani. Budite istrajni u tome da vežbate bar pola sata dnevno. Vaše mentalno zdravlje se dosta borilo prošle godine i vežbe će puno pomoći da se vratite u dobru formu. Ova godina će zahtevati mnogo energije od vas, zato obezbedite sebi miran san i psihički odmor.

Exit mobile version