Neko bitan

Nedeljni horoskop | Od 29 – 04.11.2018 – Manjak novca sa kojim ulazite u ovu sedmicu vam zadaje glavobolju

Ovan

Posao

Prelazak Merkura u znak Strelca pokreće kontakte sa strancima I donosi najavu saradnji vezanih za ovaj segment. Venera se vraća u polje poslovnih partnerstava, pa će ciljevi koje ste zacrtali u prethodnom periodu sada imati šansu za ostvarenje. Na poslu je mirnija atmosfera, bez velikih tenzija, a ukoliko ih I bude – one su ovog puta lako rešive. U periodu ste kada ćete poželeti da svoje ideje koje su dugo na čekanju sada konačno pokrenete. Dobro ste raspoloženi I spremni za akciju.

Novac

Poboljšanje finansijske situacije, ali biste trebali da izbegavate veća ulaganja I da malo kontrolišete troškove.

Zdravlje

Stariji bi još uvek trebali da se čuvaju od prehlada I virusa, dok će se mlađi Ovnovi osećati savršeno dobro.

 

Bik

Posao

Dobre pozicije za promenu posla. Postoji obećanje veće zarade i stabilnijih finansijskih uslova i vi ćete ozbiljno razmišljati o tome. Neki od vas se tokom ove sedmice mogu odlučiti za napuštanje trenutnog radnog mesta, I to verovatno povučeni ponudom koja se pojavljuje kao iz vedra neba. Takođe, ovo su dobre pozicije I za nezaposlene – može vas iznenaditi kontakt od strane nekog koga ste već odavno otpisali kao potencijalnog poslodavca. Na radnom mestu mirno, solidan odnos sa kolegama.

Novac

Blago poboljšanje u sektoru finansija. Dolazak nekog novca vas može prijatno iznenaditi. Regulišite zaostale obaveze.

Zdravlje

Nestabilan imunitet, a mogući su I problemi sa žlezdama, kožom. Starija populacija će biti podložna virusima i prehladama.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Blizanci

Posao

Moguće su vrlo interesantne informacije I susreti već na samom početku nedelje. Ono što vam se obećava zvuči maltene pa savršeno, ali kao što I sami znate – uvek treba biti pomalo oprezan kada sve izgleda idealno. To ne znači da su ponude I predlozi koje dobijate loši, već da će verovatno u narednom periodu doći ili do neke papirološke zavrzlame ili do odlaganja….pa tek onda do realizacije. Vaš vladar je ušao u svoju retrogradnu senku – pazite da ne pravite greške, proveravajte sebe više puta…

Novac

Manjak novca sa kojim ulazite u ovu sedmicu vam zadaje glavobolju. Idu vam neki vanredni prihodi tokom sedmice kojima ćete moći da se “pokrijete”.

Zdravlje

Mlađim Blizancima uglavnom dobra zdravstvena situacija, moguće su samo manje prehlade. Stariji bi mogli imati stomačnih tegoba, možda čak I stomačni virus.

 

Rak

Posao

Pomalo naporan I komplikovan, ali ipak uspešan period je ispred vas. Iako možda nećete biti baš zadovoljni početnim fazama nekih dogovora, postoje dobre šanse da u konačnici ipak ostvarite svoje zamisli. Budite nešto više fokusirani na svoje dnevne obaveze, jer će vam povremeno faliti fokusiranosti I koncentracije, pa postoji mogućnost manjih grešaka. Privatnici sada imaju mogućnost da reše problematiku koja ih je okupirala u proteklom periodu.

Novac

Uglavnom stabilne finansije, sem nekih troškova za kuću ili ukućane koje nećete moći da izbegnete.

Zdravlje

Dobra situacija po pitanju zdravlja mlađim Rakovima. Stariji mogu imati manjih tegoba sa kičmom, zubima, stomakom.

 

Lav

Posao

Ukoliko sarađujete sa strancima, u ovoj nedelji ćete imati pune ruke posla. Mogu se čak pokrenuti i dogovori u pravcu novih poslova, ali će oni u početnoj fazi biti vrlo nestabilni i nemojte automatski računati na njih. Ovde će se stvari odugovlačiti sigurno u narednih mesec dana. Takođe, moguće je da će u postojećim dogovorima doći do nekih promena koje vam se neće dopasti, ali su one rešive, naravno uz dogovor i kompromis. Rešavajte sve što vam je važno a vezuje se za papire i važne dokumente.

Novac

Prilivi su u ovoj sedmici dobri, ali vi morate I dalje biti oprezni što se troškova tiče. Budite odgovorniji, odredite prioritete.

Zdravlje

Budite umereni po pitanju ishrane. Takođe, potrebno vam je više kretanja i fizičkih aktivnosti. Trošite tu silnu energiju koju imate.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Devica

Posao

Naglašeno polje komunikacije, pokreta, putovanja, kretanja – donose vam užurbanost, jaku komunikaciju sa poslovnim partnerima i brz tempo dešavanja koji će zahtevati od vas potpunu fokusiranost. Imaćete malo problema sa organizacijom, jer ćete želeti da stignete na sve strane, a to jednostavno neće biti izvodljivo. Morate odrediti prioritete I posvetiti se isključivo njima, da ne biste pravili greške. Moguće su promene u planovima zbog novih informacija koje stižu do vas.

Novac

Venera se vraća u vaše polje novca, što će vam doneti naplatu potraživanja I jače prihode tokom ove sedmice. No, porodični segment I kuća vam trenutno odvlače novac, postoji dosta troškova.

Zdravlje

I u ovoj nedelji saobraćaj je vaša slaba tačka, ali I kretanje pa budite obazrivi da se ne povredite, pogotovo što ćete non stop negde žuriti I trčati.

 

Vaga

Posao

Spremajte se, drage Vage – jer od sledeće sedmice Jupiter ulazi u vaše polje putovanja, dogovora, komunikacije. U ovoj nedelji Merkur vas ulaskom u znak Strelca pokreće – očekuje vas mnoštvo kontakata sa poslovnim partnerima, ali isto tako – očekuje vas I ponovno pokretanje nekog dogovora od kojeg ste maltene već digli ruke. Odličan je momenat da se pokrene talas promena koji će vas tek zapljusnuti u narednom periodu. Namestite svoj najlepši osmeh i spremite se da pregovarate….

Novac

Volite u ovom periodu da potrošite I jednostavno – ne možete da povučete ručnu kočnicu. Budite malo odgovorniji – na prvom mestu ipak trebaju da budu obaveze I zaostali računi….

Zdravlje

Zdravstveni segment vam je I dalje “šaren”. Ništa tu nema strašno, ali vas iritira to što nikako da se stabilizujete u potpunosti. Biće I to, samo polako.

 

Škorpija

Posao

Merkur koji u ovoj sedmici ulazi u vaše polje novca, u suštini je najava za ulazak Jupitera koji će se dogoditi u narednoj nedelji. Ovo je izvrstan period da se pokrenu poslovne priče koje bi vam makar u narednih godinu dana donosile itekako ozbiljnu finansijsku potporu. No, ne spremajte odmah vatromet I proslavu, jer ćete imati period odlaganja koji može trajati sve do početka naredne godine. U svakom slučaju, vaše je da sada dogovorite poslove, da uložite snagu u njih I da se nadate najboljem.

Novac

Prihodi će I dalje dolaziti, I oni redovni I oni preko dodatnih angažmana I tu ne postoji nikakav veći problem. Još da vi to rasporedite kako treba I da ne brinete ni malo….

Zdravlje

Malo ćete da budete nervozni, malo ćete imati problema sa stomakom, malo ćete se prehlađivati – sve po malo, ništa strašno.

 

Strelac

Posao

Teško je biti strpljiv dok Merkur u vašem polju ličnosti donosi poslovne dogovore i prilike, sve jednu bolju od druge. No, nemojte previše da mi letite i da se oduševljavate – koliko god vam neke stvari izgledaju dobro, ipak bi trebalo malo sačekati – da se zaista vidi da li je to nešto što istinski valja ili samo prenaduvana priča. Umesto toga, bolje se više posvetite obavezama na dnevnoj bazi – postoji mogućnost da ih zanemarujete, otaljavate ili da pravite greške, a to vam može doneti problem…

Novac

Nije vreme za rasipanje, nije vreme za ulaganje – koliko god novca u ovoj nedelji došlo do vas. Vreme je samo da se vraćaju dugovanja i zaostale obaveze, a za ostalo – malo popričekajte.

Zdravlje

Imate više energije nego inače, ali realno gledano – zdravstveni segment još uvek nije ni malo stabilan. Zato više vodite računa o sebi, o imunitetu, o odmoru.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Jarac

Posao

Merkur ulazi u vaše dvanaesto polje i itekako je moguće da ćete sa više strana dobiti ponude ili poslovne prilike. No, ovo nije period da stvari idu brzo, a ni nemojte upadati u oduševljenje odmah. Koliko god nešto izgledalo dobro, malo je verovatno da može biti sada realizovano. Ukoliko potpisujete nove ugovore ili pravite dogovore sa partnerima, obratite pažnju – moguće je da ćete neke bitne stavke zanemariti ili preskočiti. Budite oprezni i po svim papirološkim pitanjima.

Novac

Ne zalećite se po pitanju ulaganja novca i kontrolišite svoje troškove. Iako vas nosi talas optimizma – još uvek nije vreme da budete opušteni.

Zdravlje

Zdravstveni segment je kod mlađih Jarčeva dosta stabilan. Stariji – neke manje hronične tegobe.

 

Vodolija

Posao

Merkur u ovoj nedelji ulazi u vaše polje budućnosti i dobrih prilika, kao najava Jupitera koji će već tokom naredne sedmice takođe zakoračiti u ovaj znak. Pojačaće se odjednom poslovna komunikacija, sa svih strana će krenuti da vas kontaktiraju nove osobe, nudeći vam saradnju i poslovne šanse. Da, sve to izgleda jako lepo, ali bojim se da ćete morati da sačekate malo – da se stvari « profiltriraju » i da izađe na površinu samo ono što vredi. No, verujte mi – vredi sačekati, idu vam jako dobre poslovne situacije !

Novac

Ono što vas nervira jeste što ne postoji stabilnost trenutno po pitanju finansija. Ne kontrolišete prihode, ali ni rashode. Sve se dešava haotično, ali priznajte – i nije toliko loše….

Zdravlje

Generalno gledano – dobro ste. Da, još uvek postoji potreba za oprezom u saobraćaju i neka pritajena nervoza, ali sve se to da kontrolisati.

 

Ribe

Posao

I eto Merkura u vašem polju karijere. I to kao najava za Jupitera koju ulazi u ovo polje tokom naredne nedelje….Lepo, lepo – biće za Ribe I posla I napredovanja I novih prilika….Biće, biće, samo ne sada. To što vam se nudi lepo da proučite, da ne žurite, da ne potpisujete odmah. I još nešto – možda ćete morati malo da sačekate, mesec – dva, da se ono što vam je obećano i realizuje. Ali hoće, ne brinite. U ovoj ćete sedmici da pričate, da sastančite, biće vam muka više od razgovora. Sta da se radi, izgrmite to….

Novac

Prilivi su vam redovni i stabilni i nemate razloga za zabrinutost. To što povremeno naleti neki veći trošak, pa to je potpuno normalno i neće destabilizovati vaš kućni budžet….

Zdravlje

Manji problemi sa stomakom i varenjem i to samo ako budete konzumirali previše slatkiša ili namirnice koje su premasne I prezačinjene.

Exit mobile version