Neko bitan

Ljubavni Nedeljni horoskop | Od 29.10 – 04.11.2018- Dobar je momenat za neke zajedničke “akcije”, izlaske, druženja i nove ljude u vašem životu

Ovan

Dobar je momenat da se greške u partnerskim odnosima isprave, da se komunikacija vrati u neke normalne, redovne okvire, ali je isto tako vreme I da se strast I zajedništvo vrate u odnos sa voljenom osobom. Energija između vas I partnera će se promeniti, imaćete više vremena jedno za drugo, ali I za neke zajedničke “akcije”, izlaske, druženja.

 

Ukoliko ste sami, neko vam se iznenada može vratiti u život. Kontakt retrogradne Venere sa Uranom može obnoviti staru vezu, staro poznanstvo, stari flert. Sam početak će biti vrlo uzbudljiv I strastan, a u kom će se pravcu ići dalje – videćemo…Naravno, ovi aspekti označavaju I nove početke I nove ljude u vašem životu – pa šta kome “zapadne”….

Bik

Dolazi do preokreta situacije u emotivnim relacijama. Iako opozicija retrogradne Venere sa Uranom može kod nekih doneti burne momente, pa čak I prekid odnosa koji je već dugo pod tenzijom, ipak njeno vraćanje u znak Vage I trigonski aspekt sa Marsom najavljuju poboljšanje atmosfere I konačno sređivanje ljubavnih peripetija.

 

Dakle, oni odnosi kojima je odzvonilo doći će do svog kraja, a ostali parovi će krenuti nekim stabilnijim putem I ka rešenju problema. Ukoliko ste usamljeni, na prvom mestu stoji vraćanje unazad, ali Bikovi I dalje imaju opcije za novitete – doduše, do sada su se teško otvarali u njihovom pravcu, ali možda ih ova nedelja podstakne da ipak daju šansu – izgleda da to neće biti ni malo loše…

…nastavak na sledećoj strani…

Blizanci

Pa….i zauzetim I slobodnim Blizancima se neke zanimljive stvari pripremaju….Od sledeće sedmice, tačnije 8-og novembra Jupiter, planeta koja vlada vašim partnerstvima ulazi u svoje sedište I znak Strelca. U ovoj sedmici vaša planeta vladar Merkur ulazi u taj znak, kao preteča, najavljujući dešavanja koja će vas u partnerstvima pratiti u narednih godinu dana. Planeta Jupiter jeste veliki benefik, ali njen osnovni zadatak je da “širi” – I to ono što zatekne….Zato, da ne bi proširila problem I neugodne odnose sa voljenom osobom, vaš je zadatak u ovoj nedelji da krenete sa rešavanjima onih situacija koje su vama I partneru donosile loše momente. A slobodni neka se spremaju za novu ljubav – tu je, iza ćoška…

Rak

Neke situacije koje su dugo taložene u odnosu sa voljenom osobom, sada mogu krenuti ka rešavanju. Sam početak nedelje donosi vam veliko nezadovoljstvo, ali istovremeno I odlučnost I sposobnost da preduzmete prave korake u vašem odnosu. Možda smatrate da je partner distanciran, hladan I da više ne reaguje emotivno isto na vas, ali biste trebali da preispitate I sebe – koliko ste vi lično krivi za ovakvu situaciju I kako se vi postavljate prema voljenoj osobi. Oni koji su usamljeni u sedmici su u kojoj se mogu I jako zainteresovati za nekog, ali I pokrenuti ljubavnu priču. Sve će se dešavati dosta brzo, čak vas pomalo zateći nespremne, ali ne brinite – biće vam zanimljivo I pokrenuti vas!

Lav

Nemojte u ovoj sedmici izvlačiti ponovo na dnevni red pitanja I situacije zbog kojih ste se ranije raspravljali sa partnerom. Prećutite neke stvari, bićete mirniji. Generalno gledano – vi I partner ne funkcionišete loše u ovoj nedelji, samo se čuvajte tih nekih momenata koji mogu da unesu nemir. Više strasti, više izlazaka, više trošenja energije na smeh I na krevetske aktivnosti – I biće sve u najboljem redu. Ukoliko se usamljeni, znajte da od sledeće nedelje imate podršku Jupitera u svom polju ljubavi. Neko vrlo zanimljiv može se pojaviti baš sada, a da li ćete izabrati da sa ovom osobom proživite samo burnu avanturu ili ćete smatrati da ovde može biti I nešto trajnije – to je već na vama….

…nastavak na sledećoj strani…

Devica

Ulazak vašeg vladara Merkura u znak Strelca tokom ove sedmice u suštini najavljuje period od godinu dana Jupiterovog tranzita kroz vaše polje doma, porodice, stabilnosti. Bićete posvećeni odnosima koji su vam bitni, iako se vidi da vam neke stvari povremeno ne prijaju kod voljene osobe. Ipak, sa dozom optimizma i dobre energije koju sada nosite, ne verujem da biste trebali da imate većih nesuglasica sa partnerom. Ukoliko ste usamljeni, stoji vam mogućnost iznenadnog susreta na kraćem putu, u prevozu, u okolini, eventualno preko društvenih konekcija i prijatelja. Ovo može biti osoba koju poznajete od ranije, ali i neko nov – u svakom slučaju – osoba koja će vam brzo prirasti za srce.

Vaga

Opozicija vaše vladarke Venere sa Uranom koji je na domak vraćanja u vaše polje ozbiljnih partnerstava, može ponovo na dnevni red izneti neke nesuglasice I nerešena pitanja sa voljenom osobom. No, obzirom da se u ovoj sedmici Venera ponovo vraća u vaše polje ličnosti I zaklapa dobar aspekt sa Marsom, koji predstavlja vaše partnere – malo je verovatno da će ove neprijatne situacije duže trajati. Sledi vam brzo rešavanje I dobar odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste usamljeni, najpre preko poslovnog segmenta, ali I preko prijatelja I društvenih konekcija – dolazi vam osoba koja itekako može ostaviti utisak na vas. To može biti neko koga već poznajete, ali I neko potpuno nov. Ko god da je – dobrodošao je!

Škorpija

Partner vas može na kratko izbaciti iz takta, ali sem kratkotrajne bure – ništa se spektakularno neće dogoditi što bi vaš odnos prodrmalo ili destabilizovalo. Škorpijama, bilo da su slobodne ili zauzete u ovoj sedmici može stići “nepristojna ponuda” I moram da priznam da ćete biti u iskušenju da je zgrabite obema rukama. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu biti “čačnuti” pojavom osobe na koju su slabi, ukoliko je poznaju….ili nekim novim ko uzburkava vaše misli. Oni koji su slobodni biće vrlo zainteresovani za nekog ko je zauzet i ko im « nudi » odličnu komunikaciju I još bolju vatru I strast. Bilo kako bilo, skloni ste sada da uplovite u nešto što je tajno….pa vi vidite šta ćete sa tim…

Strelac

Merkur, planeta koja vlada vašim partnerskim odnosima ulazi u ovoj sedmici u vaše polje ličnosti, istovremeno najavljujući i tranzit Jupitera koji kreće u narednoj nedelji i koji će vas pratiti u narednih godinu dana. U prevodu – Strelčevi se polako „vraćaju sebi“, polako u svojoj glavi slažu šta žele a šta ne žele od svojih partnerskih odnosa i shodno tome će i postupati na dalje. Sreća i benefičnost Jupitera na vašoj je strani a vi je koristite najbolje za sebe! Ukoliko ste usamljeni, nemojte da brinete. To je samo trenutno stanje, jer ljubav se sprema da na velika vrata uđe u vaš život. Već u ovoj sedmici se mogu dogoditi značajni pomaci, značajni susreti i kontakti. Ovog puta – vreme radi za vas!

…nastavak na sledećoj strani…

 

Jarac

Možda odnos sa partnerom neće biti baš savršen tokom ove sedmice – postojaće par momenata u kojima ćete se ili kačiti ili distancirati jedno od drugog – ali suštinski ovaj period je izuzetno povoljan da poboljšate komunikaciju, da unesete više pozitivne energije, možda čak i da planirate neko putovanjce ili izlet. Ukoliko ste usamljeni ili vas sve vuče u prošlost, ili vam se pojavljuju osobe koje su zauzete, a možda i oni koji bi malo avanture i provoda. Aktivni ste na društvenim mrežama i u kontaktima sa prijateljima a baš iz ovih segmenata vam i ide najviše „ponuda“. Ako želite provod, zabavu, malo opuštenog „druženja“ sa suprotnim polom – samo navalite…..

Vodolija

Vi I partner uglavnom funkcionišete dobro tokom ove sedmice. Da, biće tu par momenata koji će vam trenirati živce, ali ništa strašno. Vaše dobro raspoloženje sada ne može biti pokvareno na duže. Komunikacija će se u drugom delu nedelje poboljšati, i to verovatno nakon rasprave koja će izneti na dnevni red ono što vas muči oboje. Kada se stvari raščiste – možete da se volite ponovo…..Ukoliko ste usamljeni, eto vama nekog preko prijatelja, seminara, društvenih kontakata. Vrlo interesantna osoba sa kojom ćete se uklopiti kao da se sto godina znate. Bićete u onoj varijanti – priči i smehu nikad kraja. No, senka prošlosti još uvek je nad vama i evo nje i ove nedelje da vas podbode i kontaktira….

Ribe

Ne postoji problem u vašim emotivnim vezama i brakovima. Naravno, ukoliko ga sami ne isprovocirate. Moram da priznam da je to moguće, jer još uvek mi niste stabilni, još uvek « lelujate », čas ste na sedmom nebu, čas u podrumu….a zašto tako, to verovatno samo vi znate. Probajte da se malo stabilizujete, da tu negativnu energiju koju nosite izbacite, ali ne na voljeno biće, već kroz rad, fizičku aktivnost i druženje sa prijateljima. Oni koji su usamljeni – ono što vam se nudi je tajno, strasno, neobavezno…da, ali je istovremeno i jako uzbudljivo, opijajuće, ludo i pokreće vas ! Pa šta da se radi, ne možete imati i jare i pare….Hajte vi lepo uživajte, a pravu ljubav koju čekate ćete jednom dočekati….

Exit mobile version