Ljubavni Nedeljni horoskop | Od 29.10 – 04.11.2018- Dobar je momenat za neke zajedničke “akcije”, izlaske, druženja i nove ljude u vašem životu

Ljubavni Nedeljni horoskop | Od 29.10 – 04.11.2018- Dobar je momenat za neke zajedničke “akcije”, izlaske, druženja i nove ljude u vašem životu

28 октобра, 2018 Off By ludarito

Jarac

Možda odnos sa partnerom neće biti baš savršen tokom ove sedmice – postojaće par momenata u kojima ćete se ili kačiti ili distancirati jedno od drugog – ali suštinski ovaj period je izuzetno povoljan da poboljšate komunikaciju, da unesete više pozitivne energije, možda čak i da planirate neko putovanjce ili izlet. Ukoliko ste usamljeni ili vas sve vuče u prošlost, ili vam se pojavljuju osobe koje su zauzete, a možda i oni koji bi malo avanture i provoda. Aktivni ste na društvenim mrežama i u kontaktima sa prijateljima a baš iz ovih segmenata vam i ide najviše „ponuda“. Ako želite provod, zabavu, malo opuštenog „druženja“ sa suprotnim polom – samo navalite…..

Vodolija

Vi I partner uglavnom funkcionišete dobro tokom ove sedmice. Da, biće tu par momenata koji će vam trenirati živce, ali ništa strašno. Vaše dobro raspoloženje sada ne može biti pokvareno na duže. Komunikacija će se u drugom delu nedelje poboljšati, i to verovatno nakon rasprave koja će izneti na dnevni red ono što vas muči oboje. Kada se stvari raščiste – možete da se volite ponovo…..Ukoliko ste usamljeni, eto vama nekog preko prijatelja, seminara, društvenih kontakata. Vrlo interesantna osoba sa kojom ćete se uklopiti kao da se sto godina znate. Bićete u onoj varijanti – priči i smehu nikad kraja. No, senka prošlosti još uvek je nad vama i evo nje i ove nedelje da vas podbode i kontaktira….

Ribe

Ne postoji problem u vašim emotivnim vezama i brakovima. Naravno, ukoliko ga sami ne isprovocirate. Moram da priznam da je to moguće, jer još uvek mi niste stabilni, još uvek « lelujate », čas ste na sedmom nebu, čas u podrumu….a zašto tako, to verovatno samo vi znate. Probajte da se malo stabilizujete, da tu negativnu energiju koju nosite izbacite, ali ne na voljeno biće, već kroz rad, fizičku aktivnost i druženje sa prijateljima. Oni koji su usamljeni – ono što vam se nudi je tajno, strasno, neobavezno…da, ali je istovremeno i jako uzbudljivo, opijajuće, ludo i pokreće vas ! Pa šta da se radi, ne možete imati i jare i pare….Hajte vi lepo uživajte, a pravu ljubav koju čekate ćete jednom dočekati….

Стране: 1 2 3 4