DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 29. OKTOBAR 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 29. OKTOBAR 2018.godine

28 октобра, 2018 Off By ludarito

Blizanci

Ukoliko je vaše voljeno biće danas neraspoloženo, najverovatnije nije do vas, već zbog aktuelnog položaja planeta. Partner će odbijati većinu vaših predloga, a da ni sam neće znati uzrok ovakvom ponašanju. Pokušajte da budete nenametljivi. Uskoro se sve vraća u normalu, te stoga zaboravite na insistiranje.

Rak

Veoma vam je teško da iskažete vaša prava osećanja ili da predložite nešto vašem voljenom biću. Problem najverovatnije leži u strahu od odbijanja. Ne razmišljajte previše i ne pravite razna scenarija u svojoj glavi. Koliko vam se činilo teško, u vašem slučaju je najbolji otvoren, direktan pristup. Na ovaj način, saznaćete sve što vas zanima i videti da razlog za brigu zapravo nije ni postojao.

Lav

Ukoliko je vaš partnerski odnos krenuo nekim putem koji vi baš i ne favorizujete, potrudite se da koliko još danas o ovome porazgovarate. Sa druge strane, ako već izvesno vreme osećate zasićenje i smatrate da je došlo vreme rastanku, nema razloga da se zbog bilo koga žrtvujete. Suočite se sa istinom i učinite sve što smatrate da je potrebno. Što pre, tim bolje.

Devica

Niste raspoloženi za priču, a kamoli duge razgovore. Ovo se pogotovo odnosi na jedne te iste stvari i svesni ste da se duže vreme vrtite u krug. Za problem, ali i rešenje kada je ljubav u pitanju potrebno je dvoje. Da biste prevazišli ovu neprijatnu situaciju, sedite i sa partnerom otvoreno porazgovarajte. Potrudite se da vi budete inicijator razgovora.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4