Neko bitan

Tri ROMANSKE CIGANKE gledaju u KRISTALNU KUGLU za vas. Pogledajte šta vas očekuje u 2019. godini!

Jedna od najpopularnijih slika Ciganke je figura koja sedi za stolom, zagledana u kristalnu kuglu. Ovo je jedan oblik gatanja, koji zahteva određene pripreme i spada u veoma zahtevan oblik gatanja za posmatrača. One jednostavno sede sa kuglom ispred sebe i za gledanje u istu potrebna je ogromna koncentracija i mir. Kao i dobar instikt i moć raspoznavanja slika koje se pojavljuju u kugli. Pogledajte šta su ove tri čuvene romanske ciganke videle u kugli koju ste izabrali!
CIGANKA BROJ JEDAN
Ako ste izabrali ovu ciganku, možemo da kažemo da će godina koja je pred vama, zasigurno biti bolja nego prethodna. Možda neće biti u potpunosti sve savršeno u ljubavi, ali će vam na radnom mestu i na polju finansija cvetati ruže. Tokom sledeće godine zvezde će biti na vašoj strani i na poslovnom planu to će biti jedna od najboljih godina u vašem životu. 
(NASTAVAK NA STRANI BROJ 2 )

Na poslu ćete ostvariti mnogo uspeha. Jednostavno će se iz meseca u mesec ređati pohvale i povišice na vaš račun. To će biti savršena godina da dokažete koliko zaista vredite i da pokažete sve svoje sposobnosti. Naravno bićete nagrađeni za sva vaša dela i zalaganje na radnom mestu i vaše finansije biće u stalnom porastu. Što se tiče ljubavi, vesti nisu baš sjajne, ova kugla u sebi nosi slike ljubavi, ali i jedno upozorenje. Vi prosto morate paziti kome verujete, kome poklanjate svoju ljubav, jer postoji velika mogućnost da vam tokom sledeće godine srce može biti slomljeno. Morate biti veoma oprezni u izboru partnera, jer postoji mogućnost da će neko pokušati da se poigra sa vama. Tokom sledeće godine vaše zdravlje će biti zaista na zavidnom nivou. Jedino što bi trebali da učinite jeste da povedete računa o ishrani i idete na redovne lekarske kontrole. (NASTAVAK NA STRANI BROJ 3 )


CIGANKA BROJ DVA
Osobe koje su izabrale ovu ciganku imaće veoma turbulentnu godinu i prosto će se desiti neke stvari koje im sada ni ne padaju na pamet. 2019. godina će biti veoma uspešna na polju ljubavi i postoji velika mogućnost da ćete sresti svoju srodnu dušu. I ne samo da ćete je naći, već ćete započeti zajednički život i to će biti sasvim dovoljno za sreću i ispunjenost tokom cele godine. Oni koji su već u vezi mogli bi da uđu u bračne vode, što je takođe ono što će vas najviše obradovati. Međutim ono što vi najviše želite i potajno priželjkuje je potomstvo i kugla kaže da su velike mogućnosti da će se to ostvariti. Na poslovnom planu postoje neke promene koje uključuju mogućnost da se odselite iz grada u kome trenutno živite. Dobićete poslovnu ponudu koja se ne odbija i počećete ustvari neki novi život u nekom drugom gradu. To bi vam itekako moglo prijati i savet ove Ciganke bi bio da tu ponudu prihvatite i da uzmete od životea sve ono što vam se nudi. Jedina situacija koja kod vas nije baš idealna, jeste na polju zdravlja. Neće biti nikakvih velikih zdravstvenih problema, niti zahvata, ali vi morate obratiti pažnju na stres koji vam u budućnosti može doneti glavobolju i neke ozbiljnije probleme.  (NASTAVAK NA STRANI BROJ 4 )


CIGANKA BROJ TRI
Ako ste izabrali ciganku broj tri, nema nikakvog razloga da budete u strahu, jer sledeća godina će za vas biti bukvalno savršena. Sledi vam jedan divan period u životu. U 2019.godini će biti puno prilika da ostvarite svoje snove. Kada je reč o poslu sigurno ćete moći da se dokažete i dodatno obrazujete, a samim tim vi ćete da dobijete unapređenje koje već dugo priželjkuje. Vi ćete tokom sledeće godine sigurno pronaći srodnu dušu i ući u bračne vode. A ukoliko ste već u vezi biće puno divnih i lepih trenutaka koje ćete provesti sa voljenom osobom. Jedino što vas možemo posavetovati jeste da pazite kome verujete i kome odajete svoje tajne, kako na poslu, tako i u ljubavi. Budite vrlo pažljivi pri izboru partnera, jer vi nemate puno prostora i vremena za greške. Inače, sve ostalo što dolazi u 2019. godini biće prijatno i dobro. Oslonite se na sebe i jedino tako možete ostvariti svoje snove. Biće puno razloga za sreću i osmeh će biti vaše obeležje. Zdravlje je dobro i u narednoj godini neće biti nikakvih velikih problema, osim nekih sitnih prehlada ili alergija.

Exit mobile version