Neko bitan

Najveći emotivci horoskopa – ovi horoskopski znakovi previše emotivno reaguju na dešavanja oko sebe

Bilo da su pročitali nešto na internetu ili ih je neko povredio – ovi horoskopski znakovi previše emotivno reaguju na dešavanja oko sebe. Astrolozi otkrivaju koji horoskopski znakovi u sve „ulaze srcem“.

 

OVAN

 

Najboja karakteristika osoba koje su rođene u ovom znaku je upravo to što vole život.

 

Međutim, s obzirom na to da uvek igraju na sve ili ništa, ukoliko ih obmanete ili na bilo koji način ugrozite njihovu životnu ravnotežu, čak i ukoliko vam to nije bila namera – shvatiće to lično.

 

Osobe rođene u ovom znaku veoma je lako povrediti, jer imaju veoma visoka očekivanja.

 

Sa druge strane, budite sigurni da neće sedeti skrštenih ruku ukoliko osete da se oko njih dešava nepravda.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

RAK

Rakovi se ubrajaju u najemotivnije horoskopske znakove. Upravo tu moć u stanju su da okrenu u svoju korist svuda i uvek. Osobe rođene u ovom znaku ponose se svojom sposobnošću empatije zbog čega su često omiljene u društvu. Tačno znaju šta i kome treba da kažu, u zavisnosti od trenutka u kom se nalaze.

 

Osobe koje su rođene u ovom znaku često menjaju raspoloženje, a to utiče na njihova prijateljstva i odnose sa drugim ljudima. Ukoliko nešto nije po njihovoj volji, budite sigurni da će se naljutiti  i to shvatiti lično.

 

DEVICA

Za razliku od ostalih znakova sa ove liste, Device svoju emotivnu stranu često kriju od drugih ljudi. Smatraju da nije neophodno da svi znaju kako se osećaju, te će delovati srećno i zadovoljno čak i ako to nisu.

 

Veoma su samokritični i previše strogi prema sebi kada pogreše ili kada nešto ne bude onako kako su planirali, što mogu veoma emotivno ispoljiti. S obzirom da su veliki perfekcionisti, sasvim je normalno da na svaki neuspeh gledaju tragično.

Exit mobile version