Neko bitan

OVE žene su NEUHVATLJIVE ,ne ULAZE u veze LAKO i BRZO, a i kada „napokon reše“ – teško ih je ZADRŽATI kraj sebe JER ŽELE da budu SAMOSTALNE i „SVOJE“.

Ne, ne želimo da ubijemo leptiriće u Vašem stomaku, već samo da ukažemo na neke horoskopske znakove oko kojih se treba potruditi malo više…

OVAN

Ona uvek želi da bude u pravu i sve će učiniti da Vam objasni zašto mora da bude baš onako kako ona kaže. Ove žene ne ulaze u veze lako i brzo, a i kada „napokon reše“ – teško ih je zadržati kraj sebe jer im je od ljubavi i pažnje, mnogo važnije da budu samostalne i „svoje“. zato, ne gušite njihovu slobodu, ne zahtevajte da budete potpuno deo „njihovog sveta“, ukoliko želite da žena Ovan ostane uz Vas.

 

BLIZANCI

 Ove žene se ne zaljubljuju lako je im je intelekt muškarca mnogo bitniji od njegovog izgleda. Takođe, treba im mnooogo vremena dok shvate da je pred njima neko vredan pažnje. Ona želi da muškarac može da joj parira u svemu, imajte to na umu kada joj se udvarate. Morate biti elokventni, načitani, da se razumete u savremenu tehniku, da volite da se doopisujete, i da uživate u duuugum telefonskim razgovorima. I još jedan savet: ove žene često deluju nezrelo, ali zapravo dobro znaju šta rade i zbog čega.

…nastavak na sledećoj strani…

LAV

Ova dama sa manirima princeze, zahteva da se baš tako svi ponašaju prema njoj. Ona zaista deluje glamurozno, skupoceno, kao „retka zverka“, pa joj se i obraćajte kako zaslužuje, ako želite vam ova „maca“ prede u krilu. Naizgled staložena, ova žena „gori iznutra“, ali će tu vatru videti samo oni koje ona adabere. Ponosna je i drži do sebe, zato nikada nemojte da je uvredite ili omalovažite, to ne prašta. Ukoliko želite da je osvojite morate da joj ugađate, da joj laskate i da joj otvoreno date do znanja da je centar Vašeg sveta.

DEVICA

Žena perfekcionista će primetit svaki detalj kod Vas – i dobar i loš. Ona ne pada na poklone i glamurozne stvari. Njoj je bitno čime se bavite, kakvi su Vam maniri, i na osnovu toga donosi odlukud a li ste vredni njene pažnje ili ne. Ne podnosi lažljive i nestabilne osobe. Zato, pokažite da ste pravi muškarac, koji je sposoban da joj ulepša dan, a možda i ceo život.

…nastavak na sledećoj strani…

 

STRELAC

 Sa njom ćete teško znači na čemu ste – da li samo flertuje sa Vama i zabavlja se, ili želi da bude Vaša do kraja života. To, zapravo, ni ona sam ne zna. Ona je uvek nasmejana, pozitivna, vesela, ali neka vas to ne zavara – to ne znači da ste Vi razlog nejnog dobrog raspoloženja, ona je jednostavno takva po svojoj prirodi. Ako želite da je osvojite, morate dobro da je nasmejete, a ako želite da je zadržite, onda joj dokažite da neđete ugroziti njenu slobodu. Takođe, sko možete da ispratite njen ritam – „na konju ste“!

JARAC

 Ona je skoro kao neosvojiva tvrđava! Sa njom stavrno morate imati strpljenja, ali joj i jasno dati do znanja kakvi su Vam planovi.  Ova dama drži do sebe, zato nemojte nikako da ugrozite njenu ličnost. Bitne su joj tradicionalne vrednosti. takođe, ne pokušavajte da je na nešto nagovorite, ona će uraditi samo ono što sama želi. Drži se svojih stavova. Osvojićete je samo kao joj se prepustite…

VODOLIJA

 Ona se uvek prvo postavi kao prijatelj, ortak, zato morate dobro da razmislite pre nego što otkrijete da li je sa Vama ljubazna samo zato što želi da se družite, ili zato što ima „ozbiljnije“ planove. Ona je sa svima u dobrim odnosima, a zapravo ima zid oko sebe i nije lako „preskočiti ga“.  Ako Vam priča o svom životu, neobičnim stvarima koje je zanimaju, onda Vam se zaista otvara pa možete da krenete „u napad“. Ako želite da je osvojite, izvedite je u luid provod i dajte joj do znanja da joj sa Vama nikada neće biti dosadno.
Exit mobile version