HOROSKOP ZA 27. OKTOBAR: Pred vama je dan u kom ćete imati mnogo sreće!

HOROSKOP ZA 27. OKTOBAR: Pred vama je dan u kom ćete imati mnogo sreće!

26 октобра, 2018 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Posvećeni ste tome da na poslovnom planu ostvarite što bolji utisak. Važno vam je da sebi obezbedite osnovu za buduće napredovanje. Spremni ste da date svoj maksimum.

LJUBAV: Postajete veoma zvanični u komunikaciji sa voljenom osobom, moguće je da ste spremni za neke ozbiljnije promene. Pred vama je faza sudbinskih promena i preokreta.

ZDRAVLJE: Nemate veće probleme kada je u pitanju zdravlje. Možete da očekujete da će sve biti jako dobro. Puni ste pozitivne energije i dobro se osećate u svojoj koži.

 

BIK

POSAO: Očekuju vas neke lepe vesti vezane za vaš posao. Moguće je da danas generalno nećete imati mnogo obaveza. Opušteni ste i posvećeni nekim drugim stvarima, odmarate od posla.

LJUBAV: Imate manju emotivnu dilemu… Moguće je da niste sigurni koju osobu da odaberete za sebe i da vam treba još vremena kako biste situaciju sagledali iz svih uglova.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa cirkulacijom. Ne biste trebali da imate ozbiljnije probleme sa zdravljem ali ako vas krvotok baš muči javite se vašem lekaru.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4