DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 27. OKTOBAR 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 27. OKTOBAR 2018.godine

26 октобра, 2018 Off By ludarito

Blizanci

Kad je reč o porodici, ovo je izuzetno radostan dan za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka, a naročito za one koji su u braku. Bićete mnogo posvećeni deci, a to vam je, generalno i najvažnije. Ukoliko još uvek niste pronašli svoju srodnu dušu, ne zanemarujte mogućnost jednog novog poznanstva. Danas prihvatite sve pozive za druženja.

Rak

Ovaj dan sa sobom donosi izvesne probleme u ljubavi. Ne dozvolite da se iko meša u vašu vezu, pogotovo ne porodica. Vaš partner je samo vaš izbor. Takođe, izbegavajte rasprave sa voljenim bićem, a ako do njih ipak dođe, potrudite se da ostanete pribrani. Bilo da ste sami ili u braku, oduprite se izazovu tajne veze, jer vas to kasnije može skupo koštati.

Lav

Najbolji savet za vas kada je ljubav u pitanju je da obuzdate vaš temperament i čuvate se naglih reakcija. U protivnom, potrošićete mnogo vremena, ali i energije da izgladite situaciju. Osećanja su vam danas, ali i ovih dana izuzetno intenzivna i najvažnije je da izbegavate konfliktne situacije. Posvetite se nekim hobijima ili nađite drugi način da kanališete visak energije.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4