HOROSKOP : Priliv novca stiže JEDNOM ZNAKU! A evo šta čeka ostale…

HOROSKOP : Priliv novca stiže JEDNOM ZNAKU! A evo šta čeka ostale…

24 октобра, 2018 Off By ludarito

 

OVAN

POSAO: Možete da očekujete manji priliv novca koji će vam uneti mnogo pozitivne energije. Pred vama je pozitivan dan! Generalno možete da se oslonite i na faktor sreće u nekoj meri.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je takođe rođena u vatrenom znaku, očekuje vas zanimljiva situacija sa njom. Možete da se nadate početku nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Pozitivno ste raspoloženi. Očekuje vas dobar period u kojem ne biste trebali da imate bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Imate puno energije.

 

BIK

POSAO: Očekuje vas prilika da napredujete! Konačno vam dolaze promene koje ste dugo očekivali na ovom planu! Spremite se da napravite korak napred.

LJUBAV: Moguće je da sa svojim partnerom ozbiljno razgovarate o veridbi i sklapanju braka. Spremni ste za to! Ako ste slobodni, očekuje vas ponuda za početak neke ozbiljnije veze.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potrebno vam je neko vreme koje ćete samo sebi posvetiti. Nemojte preterano da se trošite na druge, već se posvetite sebi.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4