DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 26. OKTOBAR 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 26. OKTOBAR 2018.godine

24 октобра, 2018 Off By ludarito

Blizanci

Vi trenutno nemate druge opcije nego da prihvatite nove momente koje će se pojaviti u vezi sa nekim do koga vam je posebno stalo. Postoji samo jedno rešenje, a to je da stvari prihvatite onakve kakve jesu. Jedna faza je gotova i hteli vi to ili ne, moraćete da je prihvatite.

Rak

Danas ćete biti u mogućnosti da napravite značajne pomake u vašoj vezi. Moguće je da ćete shvatiti da su određena verovanja i stavovi kojih se držite važili za prošlost, ali ne i za sadašnjost i trenutnu situaciju. Iako nećete rešiti problem preko noći, ukoliko modernizujete svoje stavove smeši vam se svetla budućnost.

Lav

Vreme je da razmislite o tome kako da zaštitite sebe i svoje emocije. Ako ste u skorije vreme izašli iz nekog teškog perioda, dobro razmislite koje ste greške napravili, kako vam se ista stvar ne bi ponovila u budućnosti.

Devica

Strast vas okružuje sa svih strana. Vi retko osećate ovakvu dubinu osećanja, ali danas će sve prštati. Zaljubljeni ste, raspevani i srećni. Osoba kraj vas će to primetiti i uživati sa vama. Ispred vas je pravi ljubavni dan. Uživajte!

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5