Neko bitan

ŽENA BLIZANAC – Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena,divlja, zapaljiva, rodjena da osvaja!

Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena, zavodljiva, zaigrana, divlja, zapaljiva, kompleksna, domišljata, nepredvidljiva, fascinirajuća – sve to opisuje ženu Blizanca. Kao što i aludira ime ovog horoskopskog znaka, u njoj se kriju dve ličnosti. Zato je žena Blizanac u jednom trenutku skromna i brižna, a u drugom „nemilosrdno“ sarkastična.

Evo najmladolikije žene u celom zodijaku!

Izgled
Mladolika, obično vitka, izrazito visoka ili niska, gracioznih pokreta, čak i kada ima pomalo dečačko ponašanje, ima lepe šake i noge. Svetlijeg je tena, uglavnom smeđa, voli da se farba u plavo, često platinastoplavo ili da izvlači pramenove. Cilj joj je da izgleda kao fatalna žena, ali uvek, manje-više, ostavlja utisak nezaštićene devojčice.

 

Krasi je izuzetna pamet i znatiželja pa može razgovarati o svemu, od politike do tračeva o slavnima. Sklona je tome da joj sve brzo dosadi zbog čega joj je potrebna konstantna promena i komunikacija s drugima te je stalno je u pokretu u potrazi za novim izazovima i nečim što će je zabaviti i okupirati. Žene Blizanci su nadaleko poznate po neodoljivom šarmu, njihovom najjačem oružju.

Žena Blizanac je zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze. Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti distanciranom i arogantnom.

 

Karakter

Nije uporna, ali je često kapriciozna. Na nju je lako uticati. Vrlo je prilagodljiva i snalažljiva. Ukoliko forsira mladalački izgled, može biti i te kako razborita i proračunata, a kada „glumi“ hladnu poslovnu ženu, ispod te maske krije se ranjiva osoba željna pažnje. Kada ne zna kako da izađe na kraj sa problemima, pribegava razumnim rešenjima da bi bila sigurna da neće pogrešiti. Pričljiva je, ali ne i otvorena. Srdačna je, voli da laska, ali nije uvek iskrena. Nikada se ne trudi da sasvim odraste, jer uvek nađe nekog zaštitnika – roditelje, supruga, partnera ili prijatelje.

 

Njeno raspoloženje je nepredvidivo, varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama, što zamara okolinu. Ipak, može biti omiljena (uglavnom medju mladima) zbog svoje društvenosti dok ne pokaže dozu površnosti i neozbiljnosti koja prevazilazi sve granice. Ume da bude i proračunata i lukava i vrlo racionalna – ukoliko proceni da je to neophodno. Organizuje život onako kako njoj odgovara, ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju.

 

Sve što misli, misli bar duplo bolje od vas. Uz nju u stvari i ne morate da razmišljate jer će oceniti da ne mislite dovoljno – prepustite joj se i otkrićete svetove. Sa njom je svaki novi dan kao novi život. To je žena sa kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu ume da pronadje smisao. I puna je iznenadjenja. Kad ste najmrzovoljniji iznenadiće vas kartom za Kup šampiona. Sve što trazi od vas je da i vi nju ponekad iznenadite, a vi nećete biti nemaštoviti, jer to ne može da oprosti.

 

Žena Blizanac je dve, ili više žena u jednoj. Neki bi rekli da je ovo previše žena u jednoj osobi, ali Blizanci su jednostavno takvi kakvi su i nema izvinjenja za to. Za ove žene ne možete reći da su bojažljive, slabe i plašljive. Nećete je zateći kako se krije u nekoj rupi, ona je opasno hrabra, izazovna i intrigantna. U jednom trenutku je stidljiva i mazna, sledećeg nemilosrdno sarkastična, ova žena može biti čas Madam Džekil sa besprekornim manirima, a onda se u sledećem minutu transformisati u gospođu Hajd divlju i nepredvidljivu, ali ne manje fascinantnu.

 

 

…nastavak na sledećoj strani…

Žena Bizanac kao prijatelj

Žena Blizanac je izuzetno pametna i ima sposobnost da diskutuje o svakoj temi koja postoji .Žena Blizanac je neprestano radoznala, podsticajna i provokativna u svakom pogledu pa i kada su ideje u pitanju. Njene misli lete od jedne ka drugoj brzinom munje. Ona je duhovita, hitra, pamti najsitnije detalje, čak i naizgled beznačajne. Žena Blizanac voli da priča, ali ne besmisleno, već pre da vodi diskusiju, da prikuplja ideje i informacije, a ne samo da popuni prazninu tišine.

Njen vladar je Merkur, ona je intelektualac, njen um je prva klasa, a njeni pogledi originalni i izuzetni. Ovoj ženi brzo postaje dosadno, pa joj je potrebna stalna promena, kretanje i komunikacija kako bi se upuštala u izazov i zabavljala. Žene  Blizanci su poznate po svom šarmu i koriste ga veoma efektno.

 

Blizanci su veoma društvene osobe i vole da provode vreme sa prijateljima i porodicom. U pojedinim momentima ovaj promenljivi znak želeće da se bavi ekstremnim sportovima dok će ga ponekad i kartanje kod kuće zadovoljiti. U svakom slučaju prijatelja ima u izobilju. Samo oni koji su slični po intelektu i ljubavi prema različitostima će naći zajednički jezik sa blizancima. Blizanac voli da razgovara i bude shvaćen, tako da je jedan od kvaliteta koji traži u drugim ljudima dobra komunikacija. Bez jasnog toka razgovora, blizanac će vrlo brzo izgubiti interesovanje za komunikacijom. Porodica im je važna, posebno oni članovi porodice koji su im slični. Prijateljstvo sa braćom i sestrama je vrlo uobičajena stvar za blizance, a vreme provedeno sa njima veoma dragoceno.

 

Karijera, novac

Ako se bavi umetnošću, uglavnom ume da bude kapriciozna, ali je uvek sjajna. Ukoliko se bavi nekim konkretnijim poslom, kao što su bankarstvo i finansije, izuzetno je precizna, može biti priličan despot kao šef. Često se bavi novinarstvom ili radi u medijima. Izuzetno je snalažljiva i u stanju je da prikupi informacije koje nikome nisu dostupne. Profesionalna je ako je motivisana, ali je stalno nezadovoljna. Novac više voli da troši nego da ga sama zarađuje, međutim, kad se zainati i reši da stvori bogatstvo, stvoriće ga ni iz čega.

 

Najpogodniji posao za blizanca je onaj koji stimuliše intelekt, a “mislim” je ključna reč za ovaj znak. Blizanci su inventivni i često učeni ljudi.Važno je da posao kojim se bavi bude dinamičan i izazovan da ne bi bilo mesta dosadi.Poslovi učitelja, polemičara, novinara, pisca, propovednika ili advokata su veoma pogodni za ovaj znak. Bilo koja platforma koja blizancu daje prostor za razgovor je odlična. Još jedan odličan izbor za blizanca je posao trgovca. Možete očekivati da ga vidite okruženog sa puno aparata za komunikaciju kao što su PDAs, laptop i mobilni telefon.

 

Stvaranje novih ideja i rešavanje problema su oblasti u kojima blizanac može da sija punim sjajem.Odlučivanje između praktičnosti i uživanja može da bude težak izbor za blizanca. Iako je za većinu blizanaca novac nužno zlo, većina njih neće provesti puno vremena u razmišljanju gde će sledeći zaraditi. Oni se ne obaziru mnogo na novac, ipak uspevaju da stvore balans. To je uglavnom zbog fleksibilnosti koju blizanac poseduje.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Žena Blizanac u ljubavi

Kada je reč o ljubavi, veoma su senzualne, zavodljive i nemaju problem da krenu u osvajanje svoje simpatije. U emotivnim vezama najbolje se slažu sa muškarcima čija energija ih privlači i čija energija može da bude dobra pokretačka osnova za sve ono što žele da sprovedu. One vole snažne muškarce, koji su sa druge strane dovoljno fleksibilni da mogu da se smatraju dovoljno dobrom podrškom za sve što žele da postignu. One se trude da u ljubavi žive pravu bajku, koja će ih inspirisati i definitivno dovesti do toga da im svaki dan bude emotivno ispunjen, bez obzira da li su u svežoj vezi ili u braku koji traje godinama.

 

Muškarci se lepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva… Njenom muškarcu će izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom devojkom… kao da je ceo harem u njoj jednoj… uvek gleda ispred sebe, uvek je željna izazova. Ona od muškarca, pre svega, zahteva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronadje, sa njim će rado uleteti u ljubavnu igru, koja će odisati radošću. Ona je radoznala, voli da isprobava sve moguće tehnike i mesta vodjenja ljubavi…

 

Njena ideja o savršenom partneru ne podrazumeva samo da je visok, crn i zgodan. To je više ideja da pored sebe ima partnera koji će je nasmejati, koji poseduje određenu vrstu humora ali i partnera koji je spreman da pokaže svoju romantičnu stranu ličnosti.Očaravajuća, intrigantna, izazovna, uzbudljiva i kompleksna žena Blizanac je sve navedeno i još mnogo toga. Dvojnost kod ove žene zahteva određenu suptilnost i fini balans u odnosima. Ženi Blizanac je neophodan partner koji ume da je zabavi i mentalno stimuliše. Ukoliko niste takvi, ona neće gubiti vreme i čekati na vas. Ova žena najviše od svega voli seksi i duhovitu razmenu reči, a ako ne možete da zadržite njenu pažnju, ona će biti već negde drugde u potrazi za partnerom koji ume bolje da se udvara I flertuje.

 

Njen partner mora biti dobar slusalac i diskutant – ovu damu će moći zadržati samo toliko dugo koliko je spreman da sa njom diskutuje o svemu i svačemu. Mora je voleti, poštovati i diviti se njenom intelektu. Ona je uvek dobro društvo i pratnja, romantična i ženstvena, ali neće biti ćutljiva ako ima priliku da razgovara i neće se puno dvoumiti da ode ako nađe bolju priliku.

 

Žena Blizanac u seksu je najsvestranija od svih znakova, a seks je za nju više nego samo fizička aktivnost, to je i mentalni sport. Ona voli traganje i uvek je u potrazi za savršenim ljubavnikom. Žena Blizanac želi potpun doživljaj, kompletnu stimulaciju svih čula, vida, zvuka i dodira. Njene ljubavnike mora uzbuditi njen um i posebno njena mašta.Zabavan i uvek spreman na intelektualni izazov, blizanac je vatreni ljubavnik. Razgovor koji prethodi ljubavnoj igri je isto toliko važan kao i sam fizički kontakt, i kada se te dve stvari spoje ništa više im ne predstavlja prepreku. Radoznao i uvek spreman na flert, blizanac će provesti puno vremena sa različitim ljubavnicima dok ne pronađe onog pravog koji može da mu parira kako intelektom tako i energijom.

 

…nastavak na sledećoj strani,…

Porodica

Ne voli da joj se porodica meša u život. Rano napušta dom i živi samostalno. Nema uvek sjajne odnose sa braćom i sestrama. Ukoliko je njena pomoć potrebna roditeljima ili rodbini, čini koliko može. Kada osnuje svoju porodicu sjajna je kao majka. Zadržava drugarski odnos sa decom i trudi se da ih što ranije osamostali. Kao domaćica vrlo je praktična u opremanju stana, pomalo ekscentrična, voli da ima savremene uređaje.

 

Porodične obaveze često predstavljaju izazov za blizance, ali, gotovo uvek umeju da se izbore sa tim.Osnovna karakteristika Blizanaca je njihova sposobnost da vide obe strane u bilo kojoj situaciji. To ženu Blizanac čini odličnim posrednikom među njenim prijateljima. Takođe se može veoma naljutiti ako pokušate da njene prijatelje okrenete na svoju stranu. Žene Blizanci cene svoja prijateljstva i uvek imaju nova mišljenja ili zanimljive ideje za deljenje.

 

Ona je pravi majstor komunikacije i pažljiv posmatrač, neprocenjivi savetnik, daće vam objektivno mišljenje o svemu. Njen intelekt i razumevanje ljudske prirode omogućavaju da veoma uspešno balansira između različitih grupa i tipova ljudi i često ćete je videti u centru kruga prijatelja koje drži blisko povezane, kao da sve zavisi samo od nje. Žena Blizanci je inteligentna, dovitljiva, zabavna i sa njom nikad nije dosadno. To je dobitna kombinacija koja je čini dopadljivom većini ljudi.

Supruga u znaku Blizanaca

Mnogi muškarci ne mogu dugo da izdrže sa njom. Ukoliko želite sa njom harmoničnu vezu, trebalo bi da u ovom pitanju budete vrlo taktičan. Ponekad i sama shvati da joj je nemoguće da uspešno radi na oba polja, pa odustaje od karijere. Međutim, ona je, u najvećem broju slučajeva zaista sposobna da te dve stvari uskladi. Ona neće biti tako mnogo u svojoj kući kao ostale žene. Vrlo je rafinirana, ne podnosi nered i nečistoću. U svakom društvu, ona sija posebnim sjajem. Dobro informisana i rečita i idealan je partner za čoveka koji ima jak i moćan profesionalni život. Prilično joj odgovaraju doktori, advokati i sve one profesije koje zahtevaju sjajne društvene kontakte.

 

Ponekad je sklona flertu, tako da često zna da zada muke svom mladiću ili mužu. Kao muž ove žene bi se mnogo bolje osećali kada bi sve to ostalo samo na rečima. Njen zdrav razum i jak instinkt, ipak joj neće dopusti da žrtvuje brak, decu i muža za neku malu romansu.Njena žudnja je da diskutuje, argumentuje, istražuje i traži promene. Kao majka je dosta koncentrisana na uspeh svoje dece, posebno kad se radi o opštem obrazovanju. U svojim zrelijim godinama podleže histeriji i nezadovoljstvu, pa tu svoju nervozu oštrim jezikom prebacuje na svoje ukućane. To je doba kada joj se jednostavno ne može ugoditi…

 

 

 

Exit mobile version