HOROSKOP: Osvojićete osobu koja vam se već dugo dopada! Ovo je vaš dan!

HOROSKOP: Osvojićete osobu koja vam se već dugo dopada! Ovo je vaš dan!

23 октобра, 2018 Off By ludarito

 

OVAN

POSAO: Brzopleto reagujete i to vam može doneti neke nove komplikacije na polju posla. Pazite da u nekim stvarima ne preterate. Potrudite se da zadržite smirenost u svakoj situaciji.

LJUBAV: Spremni ste za velike promene na ovom polju! Čekate da vam se desi neko novo značajno poznanstvo. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima u ljubavi.

ZDRAVLJE: Problemi vam dolaze zbog umora. Potrudite se da svakodnevno izdvojite više vremena kako biste mogli da se naspavate. Nemojte da se forsirate previše.

 

BIK

POSAO: Pred vama je povoljan dan tokom kog ćete veoma lako završiti svoje poslove. Imaćete mnogo slobodnog vremena. Možete da očekujete opuštenu atmosferu na ovom polju.

LJUBAV: Očekuje vas romantična atmosfera sa voljenom osobom pored koje se osećate sigurno i srećno. Spremni ste da se maksimalno posvetite vašoj vezi i ostvarenju kompromisa.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija i opuštanje. Zdravlje vam je generalno dobro ali biste trebali da se potrudite da nađete neki način da se oslobodite stresa.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4