DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 24. OKTOBAR 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 24. OKTOBAR 2018.godine

23 октобра, 2018 Off By ludarito

Blizanci

Danas ćete imati problem jer se nećete nikako slagati sa svojim partnerom. Postoji nešto u vazduhu što će otežavati situaciju. Vi ste čudno raspoloženi i niko neće moći da vas razume. Nemojte praviti veliki problem od ovoga. Problem je privremen i prilično nerealan, tako da će sutra sve biti bolje.

Rak

Kada je u pitanju ljubavni život, vas je vrlo teško razumeti danas. Emocije se smenjuju veoma brzo i verovatno ćete više puta promeniti mišljenje o trenutnoj situaciji. Danas zbog toga nemojte donositi nikakve važne odluke, već se opustite i sačekajte neki dan kada ćete biti pribraniji.

Lav

Danas postoji šansa da imate hramoničan dan sa partnerom sudeći po položaju zvezda. Dan je idealan za duge šetnje, nežne poljupce i razgovore o zajedničkoj budućnosti. Ukoliko budete imali problema na poslu, ne dozvolite da vas to spreči da se posvetite svom partneru.

Devica

Danas ćete biti čudno raspoloženi i verovatno želeti da veći deo dan provedete sami. Pokušajte da svom partneru objasnite kako se osećate, kako ne biste napravili dodatne probleme. Niko ne može da čita vaše misli. Morate biti jasni i određeni.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4