Neko bitan

ŽENA LAV- Vrtlog strasti, lepote i mudrosti,hrabra i neustrašiva, puna života!

Nezavisna i snažne individualnosti, Lavica želi partnera sa kojim deli te iste osobine.

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, razigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa – to je žena rođena u znaku Lava!

 

Lako ćete u gomili primetiti Lavicu – ona se najglasnije smeje, ima najlepši osmeh, a njena samouverenost se vidi na kilometar.

 

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu sa tim, Lavica obožava da bude u centru pažnje, što joj i lako uspeva. Vrele je naravi i kada je potrebno, izvući će svoje kandže i braniti se, a kada je ljuta najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići.

 

Ona nije žena Lav ona je Lavica u pravom smislu te reči. Žena koja probija sve barijere, koja je hrabra, koja je neustrašiva i koja vlada poslom, društvom, okolinom, a nadasve sopstvenim životom. Žena Lav  je vešt planer. Za nju nema nikakvih iznenađenja, a ponajmanje neprijatnih. Ona ume sve što treba da se ume. Žena Lav kada ne ume, nauči ono što treba i to ekspresno.

 

Žena Lav je osoba koja zaista ume da na jedan jako lep način dođe do boljitka, i uvek drži konce u svojim rukama. Njoj muškarac sigurno nije potreban ni kao oslonac, ni kao pomoć, ni kao podrška. Njoj muškarac treba da bude veliki izvor inspiracije uz koji će uvek uživati i koji će joj doneti emotivnu stabilnost. One se retko zaljubljuju u kolege, jer naprosto ne vole taj poslovni rivalitet.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Takođe, retko kad će se dogoditi neka sasvim ozbiljna veza sa osobom koja je značajno uspešnija od njih. Ako se to i dogodi, žena Lav  će dobiti veliki motiv da se bori u poslu, kako bi bila makar jednako uspešna kao i njen muškarac.

 

Žena Lav voli da se pita u vezi i nikako ne dozvoljava da bude u potčinjenom položaju. Veza sa muškarcem koji je energičan, naprosto ne bi bila dobra kao ideja i uglavnom bi se taj odnos neslavno završio. Ako želite da osvojite ženu rođenu u znaku Lava, moraćete da budete nežni, pažljivi, romantični, inventivni i duhoviti. Nikako ne smete da govorite o svom uspehu koji je jedinstven, unikatan i neponovljiv i po mogućstvu, trebalo bi da se divite njenom uspehu i svemu što ona radi.

 

One su veoma talentovane sportistkinje, i uglavnom se nameću kao lideri tima, ili su veoma samostalne kao igrači. Njihova fizička kondicija je uvek na maksimalnom nivou, a u svako doba dana su spremne za takmičenje. Ako se odluče za umetnost, uglavnom biraju energične pravce, koji su veoma aktuleni za period koji je trenutno trend, a neretko su i same velike trendseterke.

 

“Ja sam Lav, čuj moj  urlik,” je možda  najbolja parafraza iz jedne stare knjige. Da li ste čuli neki urlik  nedavno? Velike su šanse da  jeste ukoliko poznajete neku ženu Lavicu da on potiče od nje. Ili, ako imate sreće i bili ste  veoma, veoma dobri, možda ste bili  razlog  zbog kojeg ona prede.

Uglavnom  možete da prepoznate ženu rođenu u znaku Lava u gomili  – ona je ta koja se najglasnije smeje, ima nalepši osmeh i najviše samopouzdanja  kojim razmetljivo dominira u masi.  Znakom Lava vlada Sunce, centar univerzuma, ovaj mačji znak obožava pažnju i obično  je i dobija. Žena Lav  je strastvena, vragolasta i veoma živahna. Povremeno temperamentna, žena Lav  će pokazati svoje  kandže ukoliko prekoračite određene  granice,  pa povedite računa kako se ophodite prema jednoj mačkici! Kada je plaha i razdražljiva, najbolje ćete je umiriti komplimentima, lepim rečima i  razmaziti ponekim  lepim poklonom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Žena Lav u ljubavi

Ne postoje dva puta do njenog srca  i zato za ženu Lava je u ljubavi  – sve ili ništa. Intenzitet i strast, koje se manifestuju  u svakom aspektu njenog života, najizraženije su u njenom ljubavnom životu. Sve što knjige i filmovi  opisuju o ljubavi i kakva ona treba da bude, imate najviše šanse da pronađete i ostvarite pored žene Lava. Budete spremni  na vrtloge ekstremnih uspona i dubokih padova jer žena Lav poznaje i priznaje samo veliku ljubav, i to onu vrstu koja pomera stene iz temelja i dohvata zvezde. Žena Lav će staviti svoju ljubav u centar svog univerzuma, ali ona će takođe zahtevati da to isto učinite i Vi, neće se zadovoljiti sa manjim.

 

Lavice se uglavnom lako zaljubljuju, a kada se  jednom zaljube, predaju se  predano i potpuno. Ovo ne znači da je žena Lav jednostavna  ili da će se  zadovoljiti pored bilo koga, ali kada je u pitanju muškarac koji  ume  i želi  da ispuni njene fantazije, žena Lav će se predati u ljubavi potpuno.  Zahtevna, žena Lav  može biti veoma posesivna u ljubavi, pa pripazite na kandže ove mačkice.

 

Žena Lav, kada je  u vezi, veoma  je verna  svom partneru. Žena Lav  očekuje da će njen partner biti jednako posvećen, jedinstven, nezavisan i jak kao individua. Lavica ne traži zaštitnički odnos, već da  zajedno hodate urbanom džunglom  i budete njen partner.  Zauzvrat, žena Lav će biti odana, privržena, velikodušna i srdačna. Odnos sa ženom rođenom u znaku Lava će uvek biti zabavan jer ona ne podnosi rutinu  i stalno će  smišljali načine kako bi unela malo promene i drame u vaš  zajednički život. Da, znamo da Vam sve ovo deluje kao  igranje sa vatrom, ali  žena Lav i kada je  nervozna, malo opasna, u stalnoj potrazi za malo adrenalina, vredi. Verujte, Lavica je  toliko ženstvena da Vam pored nje nikada  neće biti dosadno. Žena Lav  je kompatibilna sa muškarcem rođenim u znaku  Blizanac, Strelac i  Vaga.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Šta znaći imati ženu u znaku Lava za prijatelja

Karakteristično za ženu Lava su njen životni elan i toplina duha. Žena Lav voli da je okružena osobama koje su pune  energije i entuzijazma. Žena Lav ima veliki krug prijatelja i poznanika, njen rokovnik je ispunjen  kontaktima, njen dnevnik podeblji i uredno ispisan. Nije ni čudo, jer Lavice su velikodušne i imaju tendenciju da razmaze svoje prijatelje obilato. Lavica je u načelu žena za sve, i devojka i drug. Žena Lav  će ostati verna svojim prijateljima  i oprostiti im sve, i najozbiljnije prestupe, pa čak i kao što je izdaja.

Žena Lav u sexu

Seks je veoma bitan ženi rođenoj u znaku Lava. Veoma bitan. Upravo telesna povezanost predstavlja za nju  dokaz i veoma bitan  način kojim  potvrđujete  koliko je zapravo poželjna i koliko Vam je stalo do nje. Žena Lav  voli  seksi donji veš, i većina ovih mačkica voli da preuzme inicijativu u spavaćoj sobi. Žena Lav  je preduzimljiva i spremna na sve. Ona je vatrena i ima jak seksualni nagon. Žena Lav  je veoma vešta u ljubavi, ona zahteva zadovoljstvo i pruža užitak  svom partneru.

Znak Lava vlada kičmom, leđima i srcem, pa kada zavodite Lavicu u krevetu, posebnu pažnju obratite na te delove njenog tela.

Prijateljstvo

Zahvaljujući svojoj toploj ličnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti, Lavica kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji neretko su i njeni obožavaoci, ljudi koji joj se dive. Velikodušna Lavica svojim prijateljima voli da ugađa i mnogima je najbolja prijateljica. Svoje drugarice nikada neće izneveriti i uvek će biti uz njih, a oprostiće im sve osim izdaje.

Exit mobile version