ŽENA LAV- Vrtlog strasti, lepote i mudrosti,hrabra i neustrašiva, puna života!

ŽENA LAV- Vrtlog strasti, lepote i mudrosti,hrabra i neustrašiva, puna života!

22 октобра, 2018 Off By ludarito

 

Takođe, retko kad će se dogoditi neka sasvim ozbiljna veza sa osobom koja je značajno uspešnija od njih. Ako se to i dogodi, žena Lav  će dobiti veliki motiv da se bori u poslu, kako bi bila makar jednako uspešna kao i njen muškarac.

 

Žena Lav voli da se pita u vezi i nikako ne dozvoljava da bude u potčinjenom položaju. Veza sa muškarcem koji je energičan, naprosto ne bi bila dobra kao ideja i uglavnom bi se taj odnos neslavno završio. Ako želite da osvojite ženu rođenu u znaku Lava, moraćete da budete nežni, pažljivi, romantični, inventivni i duhoviti. Nikako ne smete da govorite o svom uspehu koji je jedinstven, unikatan i neponovljiv i po mogućstvu, trebalo bi da se divite njenom uspehu i svemu što ona radi.

 

One su veoma talentovane sportistkinje, i uglavnom se nameću kao lideri tima, ili su veoma samostalne kao igrači. Njihova fizička kondicija je uvek na maksimalnom nivou, a u svako doba dana su spremne za takmičenje. Ako se odluče za umetnost, uglavnom biraju energične pravce, koji su veoma aktuleni za period koji je trenutno trend, a neretko su i same velike trendseterke.

 

“Ja sam Lav, čuj moj  urlik,” je možda  najbolja parafraza iz jedne stare knjige. Da li ste čuli neki urlik  nedavno? Velike su šanse da  jeste ukoliko poznajete neku ženu Lavicu da on potiče od nje. Ili, ako imate sreće i bili ste  veoma, veoma dobri, možda ste bili  razlog  zbog kojeg ona prede.

Uglavnom  možete da prepoznate ženu rođenu u znaku Lava u gomili  – ona je ta koja se najglasnije smeje, ima nalepši osmeh i najviše samopouzdanja  kojim razmetljivo dominira u masi.  Znakom Lava vlada Sunce, centar univerzuma, ovaj mačji znak obožava pažnju i obično  je i dobija. Žena Lav  je strastvena, vragolasta i veoma živahna. Povremeno temperamentna, žena Lav  će pokazati svoje  kandže ukoliko prekoračite određene  granice,  pa povedite računa kako se ophodite prema jednoj mačkici! Kada je plaha i razdražljiva, najbolje ćete je umiriti komplimentima, lepim rečima i  razmaziti ponekim  lepim poklonom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4