VLADAVINA ŠKORPIJE UPRAVO POČINJE! Saznajte šta očekuje osobe rođene u ovom periodu i kako sve to  utiče na ostale znake!

VLADAVINA ŠKORPIJE UPRAVO POČINJE! Saznajte šta očekuje osobe rođene u ovom periodu i kako sve to utiče na ostale znake!

21 октобра, 2018 Off By botanika

Škorpijama pripada period od 23. oktobra do 21. novembra. Njjihova vladajuća planeta je Pluton, ali veliki uticaj na ovaj znak ima i Mars. Škorpije su vodeni znaci i zbog toga možemo reći da su veliki emotivci. Njihov osnovni moto u životu „ja želim“ i retko kada odustaju od zacrtanog cilja. U prijateljskim odnosima njihova osnovna karakteristika je iskrenost i pravičnost, a u ljubavi ovo je najsenzualniji znak Zodijaka. Što se tiče osnovnih osobina ovog znaka možemo reći da su veoma snalažljivi i dinamični. Škorpije su nezavisne i odlučne i nikada ne odustaju od zacrtanog cilja. Naravno, kao i svi i oni imaju neke mane, a to su ljubomora, sumnjičavost i nepopustljivost. Škorpiji su potrebne snažne emocije više nego bilo kom drugom znaku Zodijaka. Oni su prepoznatljivi po svojoj intenzivnoj i tajnovitoj prirodi. Njima su osećanja podjednako važna kao intelekt. Njihove najveće vrednosti su upornost i izdržljivost, hladnokrvni su u opasnosti, impulsivni u radu. Što se tiče fizičkih karakteristika, osobe rođene u ovom znaku Zodijaka su uglavnom krupne građe, tamne i suve kovrdžave kose, čvrsto hodaju. ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Стране: 1 2 3