NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 22. do 28. oktobra: Neko ko će vas šarmirati „na keca“– vreme je da se vaša priča ponovo pokrene

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 22. do 28. oktobra: Neko ko će vas šarmirati „na keca“– vreme je da se vaša priča ponovo pokrene

21 октобра, 2018 Off By ludarito

 

BLIZANCI

 

Iako će nervoza i dalje biti prisutna u vašim emotivnim relacijama, naročito u prvoj polovini nedelje, postoji odlična šansa da se nakon toga uđe u mirniju fazu. Kao da ćete doći do konačnog razrešenja nekih situacija koje su do sada u vaš odnos unosile nemir i rasterećeniji nastavljate dalje. Takođe, u ovoj će sedmici biti više nekih zabavnih i opuštenih momenata između vas. Što se tiče slobodnih Blizanaca, vama preko polja posla ili eventualno preko društvenih mreža sledi vrlo značajno poznanstvo koje će u vama probuditi strasti za koje niste znali ni da postoje. Kontakt retrogradne Venere sa Suncem i sekstil sa Saturnom nekima će vratiti i bivšu ljubav – vreme je da se vaša priča ponovo pokrene.

 

RAK

 

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, u ovim danima se sve samo vrti oko ljubavi. Nju ste stavili na prvo mesto, samo vas ona interesuje i zanima. Usponi i padovi sa partnerom, trenuci koji su divni i savršeni koji se smenjuju sa emotivnom nestabilnošću, preokretima u odnosu, nervozom. Ovo je nedelja kulminacije svega onoga što je u prethodnom periodu bilo – kao što sam nagoveštavala u prethodnim nedeljnim horoskopima – kod nekih će se podvući crta, a oni drugi će doživeti vrlo značajne pozitivne promene. Pa, kako kome – sve u zavisnosti od vaših ličnih natalnih karata. A usamljenima sve dolazi – i ono staro i ono novo, i ono tajno i ono da svi vide. Nema generalizacije. No, bitno je da se vi osećate jako, jako dobro.

 

LAV

 

Dani loše komunikacije smenjuju se sa danima koji vam donose zanos sa emotivnim ili bračnim partnerom. Stabilnosti trenutno nema, pa ni nemojte računati na nju. Od vas će mnogo zavisiti kako će se stvari odvijati, pa vam se savetuje da pre reakcije razmislite da li je ona zaista i potrebna. Ili makar – da li je potrebna u toliko gromkoj i burnoj varijanti. Pokušajte da sa voljenom osobom funkcionišete sa više razumevanja – biće lakše i vama i drugoj strani. Oni koji su usamljeni – kontakt retrogradne Venere sa Suncem i dobar aspekt ka Saturnu itekako, pored prošlosti, može označiti i ulazak jedne dosta značajne osobe u vaš život. Tu ima šansi za emotivni početak, bilo na starim ili na novim osnovama….

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4