Neko bitan

Horoskop po CIGANSKIM KARTAMA za mesec NOVEMBAR.

Proricanje sa ciganskim kartama daje nam odgovore na specifična pitanja. Svaka karta predstavlja jedno područje života, a određene kombinacije otkrivaju nam ukupnu sliku o bližoj i daljoj budućnosti. Postoje mnoge tehnike otvaranja sa ciganskim špilom. U jednom od popularnijih  otvaranja koje se naziva raskršće koristimo 13 karata poređanih u vidu krsta. Karte se ređaju uspravno, a zatim horizontalno. Nakon toga pristupa se tumačenju karata polazeći od treće karte sa vrha.

OVAN POSAO

Postoji mnogo planova koji ste imali tokom ovog meseca i oni će se sigurno ostvariti u mesecu novembru. Možda vam to sada izgleda daleko, ali vi ste uvek bili istrajni i moći ćete da ostvarite sve ono što ste zamislili.
LJUBAV –
Što se tiče ljubavi u danima koji dolaze može vam se desiti da sretnete jednu veoma zanimljivu osobu koja će u vama probuditi neke lepe emocije. Taj odnos će se na početku zasnivati uglavnom na prijateljstvu, ali možda vam kraj novembra donese i ljubav. Zauzeti pripadnici ovog znaka bi trebalo malo više vremena da posvete svojoj voljenoj osobi i da nađu više vremena za njih. Jer sve što budete uložili u ljubav biće vam troduplo uzvraćeno.
ZDRAVLJE –
Prema ovom ciganskom predviđanju, vi ste odličnog zdravlja, međutim trebalo bi malo više da odmarate i izbegavate stresne situacije.

BIK POSAO –

Tokom meseca novembra ne bi trebalo da pravite velike poslovne planove, niti da planirate bilo kakve investicije. Jedina promena koja će se desiti na poslovnom planu je mogućnost promene radnog mesta.
LJUBAV –
Za slobodne pripadnike ovog znaka možemo reći da neće biti nikakvih promena na emotivnom planu i prosto nije pravi period za to. Naravno da neće biti bez ikakvih dešavanja, biće tu nekih prolaznih poznanstava i površnih flertova, ali za sada ništa ozbiljno. Bikovi koji su u vezi trebalo bi konačno da prihvate svoje partnere baš onakve kakve jesu i da prestanu da ih menjaju, jer to može doneti određene probleme. Jednostavno, volite svog partnera baš onakvog kakav jeste.
ZDRAVLJE
– Morate više obratiti pažnju na svoje zdravlje. Neophodno je da povedete računa o ishrani. Izbegavajte stresne situacije. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI )

BLIZANCI POSAO

– Blizanci bi tokom novembra trebali da se posvete nekim drugim stvarima, možda da nađu neki hobi da bi prestali preterano da misle o poslu i gubicima. Možda mesec novembar nije najbolji na poslovnom planu, ali će do kraja godine svakako sve biti rešeno na bolje.
LJUBAV
– Što se ljubavi tiče vi živite u prošlosti i očekujete povratak neke stare ljubavi, ali to se nažalost neće desiti. Vi prosto morate da prebolite staru ljubav i da krenete dalje. Zauzeti pripadnici ovog znaka uživaj u lepim trenucima sa voljenom osobom, a mnoge od njih očekuje i ponuda za zajedničku budućnost.
ZDRAVLJE
– Zdravstveno stanje je kod vas odlično. Obratite pažnju na ishranu i ukoliko ste pušač, ne bi bilo loše da umanjite unos nikotina.

RAK POSAO –
Za rakove sledi jedan lep i uspešan period na poslu. Puno ste radili i dokazivali se tokom prethodnog perioda i to će biti nagrađeno povišicom ili unapređenjem na radnom mestu. Vaši prihodi će biti u stalnom porastu.
LJUBAV –
Upravo na radnom mestu može vam se desiti i prilika da upoznate osobu koja će vas jako zainteresovati. Odavno su u vašem životu nije pojavio neko od koga klecaju kolena, tako da će ovo slučajno poznanstvo sigurno prerasti u veliku ljubav. Ako ste u vezi, ne bi trebalo da pravite neke velike planove, jer se može desiti da budete razočarani.
ZDRAVLJE
– Kod većine znakova, pa tako i kod vas stres može biti opasnost po zdravlje. Tako da bi trebalo više da odmarate i spavate. Prijala bi vam i šetnja.
(NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI )


LAV POSAO –
Lavovi će u mesecu novembru doživeti vrhunac na poslovnom planu. To će biti jedan od najuspešnijih meseci u godini, sa velikim finansijskim dobicima.
LJUBAV –
Slobodni pripadnici znaka mogu da računaju da u novembru sigurno neće biti slobodni, jer se u vaš život vraća jedna velika ljubav iz prošlosti.Ona će vrlo brzo postati deo vašeg života i može se reći da vas očekuje jedna velika ljubav. Zauzeti pripadnici ovog znaka bi trebalo da smanje svoju ljubomoru i da nauče da verujem svom partneru, da ne bi došlo do raskida veze.
ZDRAVLJE –
Na polju zdravlja neće biti većih problema. Trebalo bi jedino da provedete računa o ishrani, jer bi vam uskoro mogao biti ugrožen krvni pritisak zbog preteranog unosa brze i masne hrane.

DEVICA POSAO –
Na poslu morate biti veoma pažljivi i oprezni, a pre svega strpljivi, da se ne bi desilo da donesete neke pogrešne odluke, koje će vas skupo koštati. Dakle, budite strpljivi i dobro razmišljajte o svakom koraku na poslu. Možda ne bi bilo loše da ponekad potražite pomoć svojih kolega.
LJUBAV
– Mesec novembar će biti savršen za ljubav za sve slobodne pripadnike ovog znaka. Pojaviće se neko poseban ko će zalečiti vaše slomljeno srce i samo treba da se prepustite toj ljubavi. Device koje su u vezi, prećiće na viši stepen i najverovatnije započeti zajednički život sa partnerom.

ZDRAVLJE
– Vi ste neko ko vodi računa o svom zdravlju i o ishrani, tako da za vas u narednom periodu neće biti nikakvih problema što se tiče zdravlja. Prija vam fizička aktivnost.
(NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI )

VAGA POSAO –
Sve ono čega se budete prihvatili sledećeg meseca doneće veliki uspeh. Vi imate veru u sebe i svoje znanje i dokazaćete svima koliko ste sposobni i vredni, a to će biti nagrađeno od strane nadređenih. Bićete ponosni na sebe isa elanom ćete obavljati sve poslovne obaveze.
LJUBAV –
Ako ste u ljubavi slobodni, nemojte gajiti lažne nade da vas voli neko u koga ste vi odavno zaljubljeni, jer ta ljubav prosto nema svoju budućnost. Trebalo bi da otvorite svoje srce za neke nove ljubavi i date šansu nekome drugom. Vage koje su u vezi saznaće da njihov ipartneri nešto krije od njih i to bi moglo doneti preokret u njihovom odnosu.
ZDRAVLJE –
Kod vas su mogući problemi sa stomakom i trebalo bi da posetite lekara. Takodje, trebalo bi da smanjite unos alkohola, jer to ne prija vašem organizmu.

ŠKORPIJA POSAO –
Novembar je mesec vaše vladavine i vi ćete u ovom mesecu nizati samo velike poslovne uspehe. Sve čega se budete latili, na kraju će doneti odlične rezultete. Možda bi trebalo da pokrenete svoj biznis samostalno.
LJUBAV –
I u ljubavi vas očekuje puno lepih poznanstava, ali se vi morate osloboditi prošlosti, jer postoji velika mogućnost da se neka od ovih poznanstava pretvore u ljubav. Možda je pravo vreme da zaboravite na osećanja i poslušate svoj razum, koji bi ovoga puta mogao biti u pravu. Zauzeti pripadnici ovog znaka bi trebalo više pažnje i vremena da posvete svojim partnerima, jer se može desite da ih partner prevari baš zbog tog zapostavljanja.
ZDRAVLJE –
Što se tiče zdravlja, vrlo moguće su glavobolje zbog svakodnevnog stresa. Tako da bi trebalo što više da odmarate i šetate. Prijala bi vam sauna.
(NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI )


STRELAC POSAO –
Vi ćete na poslu dobiti pohvale od svojih kolega, jer prosto ne postoji problem koji vi ne možete rešiti i time pomoći celom kolektivu. Vi ste prosto najbolji u onome što radite i u mesecu novembru bićete na vrhuncu svoje karijere. To će vam doneti povećane prihoda.
LJUBAV –
Možda zbog previše poslovnih obaveza, vi nećete imati vremena za neka lepa dešavanja niti izlaske, tako da se na polju ljubavi neće dešavati ništa bitno. Budite ipak strpljivi, jer će do kraja godine, vaše srce ipak zakucati brže zbog jednog Jarca. Zauzeti pripadnici ovog znaka će pokazivati ljubomoru, ali za to nema nikakvih razloga. Ne bi trebalo da gušite svog partnera i time donosite bespotrebne raspravke u vaš skladan odnos. ZDRAVLJE –
Vaša stopala bi mogla da vam budu slaba tačka, ali to nije ništa što bi trebalo da vas brine. Više se krećite.

JARAC POSAO –
Mesec novembar će za vas biti veoma uspešan što se posla tiče. Možda ćete imati malo više troškova nego inače, ali to ne treba da vas brine jer će u ovom mesecu biti i puno prihoda. Da bi ste imali više vremena za sebe, potrebno je da napravite bolju organizaciju oko poslovnih obaveza. LJUBAV –
Slobodni pripadnici ovog znaka će konačno otvoriti oči i shvatiti da osoba koja im se dopada nije za njih. Vreme je da krenete dalje i da otvorite srce za neke nove ljubavi. Ako ste u vezi sledi vama jedan lep period, jer vi kraj sebe imate osobu koja vas voli, tako da ćete imati puno razloga za sreću i zadovoljstvo. Možda bi trebalo partneru i sebi da priredite jedan izlet ili neko kraće putovanje.
ZDRAVLJE –
Zdravlje je ovog meseca zadovoljavajuće i bez većih problema. Prijao bi vam bazen i masaža.
(NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI )


VODOLIJA POSAO –
Vi ćete imati manje poteškoće na poslu ali ne smete dozvoliti da vas to poremeti i da odustanete od svojih planova. Radne obaveze se moraju na vreme završavati i polako će sve doći na svoje mesto. Možda ne bi bilo loše da potražite savet stručnjaka ili promenite radno mesto.
LJUBAV –
Ako ste u vezi, sledi vam jedan lep period i mogućnost putovanja sa voljenom osobom. Mladi bračni parovi mogu da očekuju i one najlepše vesti vezane za potomstvo. Slobodni pripadnici ovog znaka teško ulaze u nove odnose, jer su bili povređeni, ali vama će se desiti jedna lepa avantura koja će preći u ljubav i zalečiti sve rane.
ZDRAVLJE –
Što se tiče zdravlja, trebalo bi da budete malo odgovorniji prema sebi i povedete računa o svojim navikama, jer ćete inače doneti štetu svom organizmu i samim tim ugroziti svoje zdravlje.

RIBE POSAO –
Ribe su uvek na kraju horoskop i pomislio bi neko daza njih ništa ne preostaje, ali za njih imamo najlepše vesti. Ništa se tokom ovog meseca ne može dogoditi što će pokvariti vaš elan koji ćete imati kada je posao u pitanju. Vi ste veoma vredni i ažurni na poslu i za to ćete biti nagrađeni. LJUBAV –
Što se tiče ljubavi ovo će biti mesec u kome ni malo nećete pogrešiti ako date šansu osobi koju odavno želite, iako vam svi kažu da je to greška. Vreme je da poslušate svoje srce i da uživate u lepim trenucima koji slede. One Ribe koje imaju duže veze, mogle bi biti zaprošene i to bi bila najlepša vest ove godine. Konačno ćete i vi biti potpuno srećni i zadovoljni u lubavi, posle brojnih neuspešnih veza.
ZDRAVLJE – Vaše zdravlje je savršeno. Jedino možete imati problema sa viškom kilograma, tako da bi mogli da razmislite o dijeti ili brzom hodanju.

Exit mobile version