Neko bitan

ŽENA VODOLIJA – Ona je veliki BORAC u životu, učiniće sve ZA SVOJE VOLJENE. Za nju GRANICE u ljubavi NE POSTOJE!

Najveći individualac u Zodijaku, čija je vladajuća planeta Uran. Pripadnice ovog znaka su druželjubive, humane i duhovite žene. Za svoje prijatelje se uvek emotivnu vežu i uvek su tu za njih. Kada se zaljube posvećene su i verne i spremne na sve da bi se izborile za sreću svog partnera. Vole buran život, vesele su i imaju puno prijatelja. U ljubavi su strasvnene i originalne. Ne vole posesivnost, ali će vam svaki dan pokazati ljubav na sebi svojstven način. Veliki su borci u životu i većinu uspeha ove žene postigle su same. Retko koja žena će jačinom emocija moći da se poredi sa ženom Vodolijom kada zavoli. Njena ljubav nema granice i bukvalno se može porediti sa ludilom. Ova žena kada voli – voli do bola, kada zavoli ona poklanja svoje srce i čini sve da njen partner uživa kraj nje. Kada upoznate ovu ženu, čini se da je njenu ljubav nemoguće osvojiti, jer se ona dosta teško i zaljubljuje. Ali kada se to desi, ona se predaje u potpunosti i muškarac koga ona odabere pravi je srećnik. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Ona nema problema da prizna svoje emocije i odana je i verna svom partneru. To je žena kojoj uvek možete verovati i na koju se uvek možete osloniti, Čak i onda kada zna da je njena ljubav nemoguća ili neuzvraćena, ona tu ljubav neće kriti, jer ona prosto ne ume da sakrije svoje emocije. U ljubavi nema nikakve predrasude, za nju ne postoje prepreke, niti bilo kakve razlike u godinama ili veri. Njoj je jedino važno da kraj sebe ima osobu do koje je stalo i boriću se na nju za na sve načine. Jedina situacije u kojoj ova žena odustaje od ljubavi je u slučaju da sazna da je osoba koja je zanima zauzeta. Ona prosto nikada ne bi uništila nečiju sreću. Ona ne želi ono što je tuđe, ali isto tako ume da brani svojim životom i po cenu svega ono što je njeno. Kada žena Vodolija zavoli, ona se iskreno zaljubi i za nju je ljubav na prvom mestu. Možda ovo nije neka pohvalna osobina, ali zbog ljubavi je ova žena u stanju da okrene leđa celom svetu. ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3 )

Kao što je borac u ljubavi, ova žena je borac i kada je u pitanju ljubav prema prijateljima i porodici. Za nju je porodica najvažnija i spremna je da učini sve za sreću iste. U stanju je čak i sebe da zapostavi i sebi da bude na zadnjem mestu, ako je to cena koju mora platiti da bi oni koje ona najviše voli bili srećni i zadovoljni. Žena Vodolija je uvek spremna da pomogne prijateljima i pruži svoju ruku. Ona je nešto zaista dragoceno, ako je imate za prijatelja. Ona je čovek od poverenja i ako joj kažete neku tajnu budite sigurni da će je ona čuvati bolje od svih. Ako jednu Vodoliju povredite, u bilo kojoj vrsti veze, ona će vam to oprostiti samo ako pokažete iskreno kajanje i pružite izvinjenje. Ali sa druge strane, ako se slučajno desi da joj zabodete nož u leđa, budite sigurni da će vam ona pokazati svoje pravo lice. Isto onako kako brani ljude koje voli, ova žena ume vrlo dobro i sebe da brani. Ono što vam mi savetujemo, jeste da nikako ovu ženu ne uzimate za neprijatelja. Ova žena je veliki borac, dama velikog srca i pravi zaštitnik svojih voljenih bića. I ono što bi bilo najlepše, jeste da svi vi imate takvu jednu za prijatelja.

Exit mobile version