Žena VAGA  je oličenje pravde i ravnoteže. Ona je uvek korak ispred svih, vredna istrajna i jednom rečju savršena!

Žena VAGA je oličenje pravde i ravnoteže. Ona je uvek korak ispred svih, vredna istrajna i jednom rečju savršena!

20 октобра, 2018 Off By botanika

Žena Vaga je oličenje pravde i ravnoteze. Nju predstavlja idealno uravnotežena Vaga, besprekorna i savrsena. Vage su drustvene osobe i imaju dar za komunikaciju.

Žena Vaga je harizmatična i očaravajuća osoba, što će lako privući ljude iz njene okoline.
Vaga je oličenje jina i janga, žena Vaga je fascinantna mešavina racionalnog ponašanja i nepredvidivih emocija, ona će uraditi nešto sasvim pogrešno a zatim će se iskupiti svojim sarmom.

Međutim, ona je uvek otvorena za zdravo rasuđivanje i priznaće svoje greške ako je logikom ubedite u svoje argumente. Žena Vaga je veoma promućurna. Ona sve jako dobro ume i razume. Ona je uvek korak ispred svih. Vredno radi na svom boljitku i nikada ne posustaje u nameri da postigne svoj cilj. Ona ima određenu dozu lukavosti u sebi koja joj značajno pomaže u poslu, ali i u životu.

Prirodno ima urođen dar da dobro „skenira“ ljude, pa će uvek umeti da odabere adekvatnog poslovnog, ali i životnog partnera. Ona sve jako dobro proračunava, ništa ne prepušta slučaju i uvek konstantno radi na tome da neke lepe stvari koje postoje zaista i srede, te da održe svoje jako dobre poslovne pozicije. Kada je reč o poslu, veoma su neustrašive. (nastavak na sledecoj strani broj 2 )

Стране: 1 2 3