OVAN i RIBE: Konačno će biti NAGRADJENI za svoju DOBROTU. Mesec NOVEMBAR donosi VELIKI PREOKRET u njihovom životu.

OVAN i RIBE: Konačno će biti NAGRADJENI za svoju DOBROTU. Mesec NOVEMBAR donosi VELIKI PREOKRET u njihovom životu.

19 октобра, 2018 Off By botanika

Konačno će vam krenuti u životu i sreća će biti vaš pratilac na svakom koraku. Sve ono o čemu ste sanjali ostvariće se u mesecu novembru. Konačno ćete moći da odahnete, jer će mesec novembar odneti sve probleme iz vašeg života. Nagoveštaj tog lepog perioda osetićete već između prvog i četvrtog novembra.

 

Tada će se ostvariti jedna vaša davnašnja želja. Verovatno je u pitanju neka ljubav koja je prekinuta čudnim spletom okolnosti i vi odavno želite da se vratite u taj zagrljaj. Od desetog novembra možete očekivati lepe poslovne uspehe i vaši nadređeni će to nagraditi povišicom plate. Najviše sreće ipak očekujete na polju ljubavi, jer će poslednjih deset dana novembra za vas biti kao iz bajke.

 

Očekuju vas brojna lepa iznenađenja, putovanja i pokloni od voljene osobe. Možda će to čak biti i ostvarenje vašeg najvećeg ljubavnog sna, jer postoji mogućnost za bračnu ponudu. Zato budite spremni jer vas očekuje neverovatan i nestvaran mesec. Novembar će vam doneti sreću i brojne nezaboravne trenutke. Bićete samo voljeni, poštovani i srećni. To je nagrada za vašu dobrotu.

Стране: 1 2 3