Neko bitan

Kako izgleda TVOJE SRCE? Da li si dobra i plemenita osoba ili osoba KAMENOG SRCA?

 
SRCE 1

Vi ste neko ko je u životu najviše učio na svojim greškama. Vaša osećanja donela su vam mnogo problema, mnogo više štete nego koristi. Voleli ste nesebično ali vam ta ljubav nikada nije bila uzvraćena u meri u kojoj vi to zaslužujete. Ako ništa drugo, vi ste iz toga naučili važne lekcije. Nekada ste svoja osećanja poklanjali svima i bili ste veoma povređeni, pa zato sada postupate malo drugačije. Veoma pažljivo birate osobe kojima ćete pokazati svoja osećanja i svoje želje. Nije vaše srce od kamena, ali sada birate kome ćete svoja osećanja pokloniti. Posle mnogo neuspeha u ljubavi, jednostavno postali ste iskusniji i sada vas više nije tako lako povrediti. Vi ste neko ko ume da voli i ko ceni ljubav, ali tu ljubav pokazujete samo osobama koje to zaslužuju. Možda je to trebalo odavno da radite, ali nikada nije kasno da se neke greške isprave. Vaše srce je puno ljubavi, ali tu ljubav čuvate samo za posebne osobe. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

 
 
SRCE 2

Vi ste neko ko ume da se posveti drugim ljudima i da pokloni svoje vreme. Uvek ste bili tu kada je nekome bila potrebna pomoć, ali retko ko je to umeo da ceni. Baš u onim trenucima kada je vama pomoć bila potrebna, nikoga nije bilo na vidiku da vam se nađe pri ruci. Upravo ovakva životna iskustva su vas i naučila da se promenite i da dajete samo onoliko koliko drugi zaslužuju. Vi ste neko ko ume da pokaže svoja osećanja, ali sada to radite u mnogo manjoj meri. Možda ste to naučili na teži način, ali ste shvatili da ne zaslužuju svi ljudi da im pokažete niti svoje srce, niti svoju sreću. Nemate vi srce od kamena, ali ljubav poklanjate samo važnim osobama. Stekli ste određenu dozu mudrosti iz loših iskustava i sada ste onakvi kakvi ste trebali biti odavno. Umete da date svoju ljubav, ali tu ljubav svako treba da zasluži. Dajete onoliko ljubavi koliko dobijate i ne dozvoljavate da vas vode emocije, već sada razmišljate na pravi način. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3 )

 
 
SRCE 3
Nekim ljudima nikada nije dosta i kada jednom nauče da koriste vašu dobrotu i ljubav, prosto ne umeju da se zaustave. Upravo ste se vi nesebično davali takvim ljudima, koji nisu umeli da cene vaš uloženi trud i vašu ljubav. Međutim, vremenom se to promenilo. Vi ste mnogo svesniji situacije i postali ste jedna razumna osoba, koja samo sebe sluša i radi onako kako želi. Sada verovatno imate mnogo manje prijatelja, ali one koje imate su pravi i njima uvek možete pokloniti ljubav. Vi niste osoba kamenog srca, ali imate jedan zdrav način razmišljanja, koji vam donosi mnogo više koristi u životu. Vi teško poklonite svoju ljubav, ali umete mnogo da volite i tu ljubav jednostavno treba zaslužiti. Vaše srce je mekano i vaši stavovi su ispravni, zato se oslonite na sebe i samo tako nastavite dalje.
 

 

Exit mobile version