Neko bitan

VODOLIJA – Znak koji je DOBAR PRIJATELJ ,ima ogromnu dušu i veliko srce.

Vodolija je znak zodijaka kome je veoma teško prići, zato što nikoga ne pušta u svoj život. Nije ga lako razumeti i uopšte nije jednostavno imati jednu Vodoliju u svom društvu.

Za njih se može reći da nisu preterano druželjubive i da imaju stroge principe u izboru prijatelja.
One će radije imati jednog pravog prijatelja, nego gomilu ljudi oko sebe.
Kvalitet svake Vodolije je ogromna duša i veliko srce. Pripadnici ovog znaka će vam pomoći u svakoj situaciji i uvek će imati vremena za vas.

Veoma su snalažljivi i zbog toga su omiljeni među svojim prijateljima, jer za njih ne postoje nerešivi problemi i to je jedna od njihovih najveći vrlina. Jer mogu da urade sve što požele.
Nesebično će vam pružiti svoju ruku u svakoj neprilici.  (nastavak na sledecoj strani broj 2 )

Oni ne dele ljude po veri i nacionalnosti, već po tome da li su dobri ili loši. Ako prema ovom znaku ispadnete čovek uvek ćete imati mesto u njihovom životu i za svako dobro koje učinite oni će vam duplo vratiti.

Pripadnici ovog znaka jednostavno žive svoj život i njih ne zanima šta će okolina reći.
Na sve loše što čuju o sebi, oni samo odmahnu rukom i nastave dalje.
Oni su svesni svojih vrlina i znaju ko su i kakvi su i tako se ponašaju.

Oni veruju u sudbinu i znaju da sudbina sve vraća, zato nikada nikome neće naneti zlo, niti će nekoga prvi povrediti. Ipak, ako krenete na ovaj znak i počnete od njih da pravite budalu ili jednostavno tražite način da ih povredite, oni će biti u potpunosti spremani da vam uzvrate.
U takvim situacijama za tu osobu nema prepreke i ne postoji ništa što može da ih spreči da zaštite sebe i one do kojih mi je stalo. (nastavak na sledecoj strani broj 3 )

Koliko je dobar prijatelj, toliko je opasan neprijatelj. Kada je povređena, Vodolija je spremna da pokaže svoje zube.

I tek onda možete videti kakva je kada se naljutim, pokazaće vam svoje drugo lice i nateraće vas da zažalite što ste joj se uopšte zamerili.

Ako nekada dođete u situaciju da imate problem sa ovim znakom, to se može rešiti ne lep i miran način, razgovorom. Ali ako ovaj znak povredite ne očekujte da će mirno sedeti i dopustiti vam da od njega pravite budalu.

Ako im daš dobro, vratiće ti sto puta bolje! Ali ako ih povredite vratiće vam stotinu puta gore.
Jednostavno, Vodolija je divan prijatelj, ali se može reći da je grozan neprijatelj.
Nije do njega, do tebe je!

Exit mobile version